Etusivu  |   Uutiset  |   Teemu  |   Timo  |   Valokuvat  |   Videot  |   Yhteistyökumppanit  |   Linkit  |   Kilpailukalenteri  |   Lahti Racing Supporter  |   Kauppa/Store
YhteistyökumppanitYhteistyökumppanimme vuonna 2024. Klikkaamalla logoa pääset yrityksen omille kotisivuille!
Meet our sponsors during 2024. Click the logo to visit the site!


Tapsam Designs
We are characterized by 26 years of experience and work at the highest level. You can meet van conversions by Tapsam Designs not only in Europe, our van conversions are also sold by our dealers and other companies.

Pate Inwest Oy
Pate Inwest Chip Repairs

ROXON
Yrityksen ensimmäisistä vuosista 1960 luvulta asti ROXON on erikoistunut malmien, mineraalien ja hiilen seulontaan, murskaamiseen ja kuljettamiseen. Nykyisin ROXON kuuluu australialaiseen NEPEAN Conveyors Pty Ltd. yritykseen. ROXON tarjoaa asiakkailleen maksimaalisen lisäarvon kuljetinjärjestelmien kokonaistoimituksilla. Kaikki komponenteista kokonaistoimituksiin ja huoltoon kuuluu tarjontaan. ROXONin ehdoton vahvuus on kuljetinteknologia ja -tuotteet.

Unity Line
Unity Line is one of the largest Baltic shipowners whose ferries connect Poland with Sweden. The company was established in May 1994 and is now part of the Polska Zegluga Morska capital group. Our motto is to be the best ferry operator on the Baltic Sea.

Moldow
Thanks to the know-how and experience gained after manufacturing and developing our products since 1921, Moldow is one of the market leaders in designing and manufacturing of. Dust extraction and collection systems for the woodworking, corrugated cardboard, paper and fiber industries. Painting lines for industrial coating of metal, plastic and wood items including ventilation systems.

Autopro Oy
Haluamme tarjota asiakkaille ja heidän autoilleen parhaat varaosa-, korjaamo- ja huoltopalvelut Kuusankosken sekä Kouvolan pisteistämme. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien merkkien ja mallien määräaikaishuollot.

Mattila Kouvola Oy
Mattila Kouvola Oy on kouvolalainen yksityinen teollisuussähkö- ja automaatio- asennuksiin erikoistunut sähköasennusliike, jonka toiminta alkoi vuonna 1995. Toimimme puunjalostusteollisuudessa Itä-Suomessa. Projektitoimituksissa koko Suomi sekä ulkomaat.

3PLDGM
3PLDGM is a transport and logistics company focusing on dangerous goods logistics and transportation by air, road and sea. With own offices across Europe and value-based suppliers on a global scale 3PLDGM is your safest partner.

Kuusankosken Autokoulu Oy
Kuusankosken Autokoulu OY on perinteikäs vuonna 1974 perustettu autokoulu. Se on alusta asti ollut perheyritys, jollaisena se on säilynyt tähän päivään asti. Autokoulumme palvelee asiakkaitaan iloisella ammattitaidolla ja opettajat ovat mukana jatkuvassa täydennyskoulutuksessa, jotta sinä varmistut ensiluokkaisesta opetuksesta!

Tools
Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja.

Pallon Rengas Oy
Pallon Rengas Oy sijaitsee Lappeenrannan Myllymäellä, Simolantiellä. Petri Lahtinen on toiminut Pallon Renkaan omistajana vuodesta 1991 lähtien. Alalla hän on ollut vuodesta 1982 lähtien. Yritykseen toimialaan kuuluu renkaat, vanteet, öljynvaihdot ja muut autoiluun liittyvät asiat.

Duell Bike-Center
Duell Bike-Center Oy on vuonna 1983 perustettu maahantuonti ja tukkuliike, jonka maahantuomien tuotteiden myynti tapahtuu koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta (emme myy suoraan yksityishenkilöille). Olemme alamme edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa.

Motorex
Lahti Racing luottaa Motorexin huipputuotteisiin.

Transpeltola Oy
TransPeltola on kouvolalainen kuljetusliike, jonka autot kuljettavat mm. kontteja, tasolasia, haketta ja energiapolttoaineita sekä bulk-raaka-aineita lähinnä paperiteollisuuden tarpeisiin. Kotimaan kuljetusten lisäksi olemme konkari myös Venäjän kuljetuksissa.

Kitekaluste
Kotimaiset yksilölliset kalusteet kaikkiin tiloihin, mittatilauskalusteet jo vuodesta 1986. Keittiöt, säilytysratkaisut ja erikoiskalusteet.

AHA-Best Oy
Asbestipurku ja muut purkutyöt ammattitaidolla. AHA-Best Oy on luotettava rakennusalan yritys, joka on erikoistunut asbesti- ja purkutöihin. Keskeisimpiä palveluitamme ovat asbestipurku ja muut purkutyöt. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat kahdella eri paikkakunnalla: Tuusulassa ja Kouvolassa.

JMS Store
JMS Store on Tampereella sijaitseva ratalajeihin erikoistunut varaosa- ja ajovarustekauppa.

ESO
Jawa produces specialized racing speedway motorcycles of various types and is the only manufacturer in the world producing complete speedway frames and engines.

777
Quality car service in Gniezno Poland.

Avtoservis Peterca
Quality car service in Ljubljana Slovenia.
  Lahti Racing Facebookissa


Joukkueet 2024

Unia Tarnow, Puolan 2. liiga

Dackarna, Ruotsin Elitserien

Holsted, Tanskan Superliiga


Sivuston yhteistyössä: www.mad-croc.com

North60

  Lahti Racing  |  Majavanrinne 26 A, 45700 KUUSANKOSKI  |  0406618220  |  timo.lahti@lahtiracing.fi  |  www.lahtiracing.fi