Etusivu  |   Uutiset  |   Teemu  |   Timo  |   Valokuvat  |   Videot  |   Yhteistyökumppanit  |   Linkit  |   Kilpailukalenteri  |   Lahti Racing Supporter  |   Kauppa/Store
YhteistyökumppanitYhteistyökumppanimme vuonna 2019. Klikkaamalla logoa pääset yrityksen omille kotisivuille!
Meet our sponsors during 2019. Click the logo to visit the site!


Mad-Croc
We Deliver Energy for Life! Mad-Croc is designed to give you energy when you need it and help you accomplish whatever it is that appears monumental. There are a few different ways to get what you need. Mad-Croc is available as an energy drink, chew or gum. All potent and able to give you back your body and mind. Each product is specifically designed to deliver the most energy possible, so nothing seems daunting and everything is possible.

Lähettipalvelu Porin Nopea
Lähettipalvelu Porin Nopea on Ulvilalainen pääasiassa kuljetuspalveluja tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1993. Toimimme pääsääntöisesti Satakunnan alueella, mutta toimeksiantoja voidaan ottaa myös muualta Suomesta. Asiakkainamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

BarBus
Barbus on tamperelainen, vuonna 1997 perustettu laadukkaita henkilökuljetuksia yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava yritys. Yrityksemme keskuspaikkana toimii Tampere.
Yrityksemme päivittäinen toiminta keskittyy Pirkanmaan alueelle, jonka lisäksi tilausajomme liikkuvat viikoittain ympäri Suomea ja Pohjois-Eurooppaa.
Mottomme ”palvelun verran parempaa matkaa” toteutuu yrityksessämme kaluston säännöllisen uudistamisen sekä kestävien asiakassuhteiden kautta. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia kuljettajia sekä motivoituneita asiakaspalvelijoita.

Mitas


Motorengas Oy
Yrityksemme on vuonna 1995 perustettu renkaiden tukkuliike sekä Suomen johtava kaksipyöräisten nastoittaja. Kesäaikaan toimitamme laaturenkaat mm. isoihin katupyöriin, mopoihin, skoottereihin ja katuenduroihin. Valikoimistamme löytyvät myös ATV-renkaat ja -vanteet, enduro- sekä motocrossrenkaat, custompyörien renkaat, AP-Racingin jarrupalat, Elf-Öljyt sekä voiteluaineet, Waycomin rengas ja vannetarvikkeet sekä laaja valikoima sisärenkaita.

Mattila Kouvola Oy
Mattila Kouvola Oy on kouvolalainen yksityinen teollisuussähkö- ja automaatio- asennuksiin erikoistunut sähköasennusliike, jonka toiminta alkoi vuonna 1995. Toimimme puunjalostusteollisuudessa Itä-Suomessa. Projektitoimituksissa koko Suomi sekä ulkomaat.

Kuusankosken Autokoulu Oy
Kuusankosken Autokoulu OY on perinteikäs vuonna 1974 perustettu autokoulu. Se on alusta asti ollut perheyritys, jollaisena se on säilynyt tähän päivään asti. Autokoulumme palvelee asiakkaitaan iloisella ammattitaidolla ja opettajat ovat mukana jatkuvassa täydennyskoulutuksessa, jotta sinä varmistut ensiluokkaisesta opetuksesta!

Keikkaseppä Weckman Oy
Meiltä kaikki metalliteollisuuden alihankintatyöt, rautarakennetyöt, hitsaukset, työstöt, levynleikkaukset, särmäykset sekä polttoleikkaukset. Lisäksi mittatilaustyöt asiakkaan toivomusten mukaan esim. portaat ja kaiteet, roskakatokset, teräsovet. Huollamme ja palvelemme myös raskasta kalustoa sekä konepajateollisuutta.

Pallon Rengas Oy
Pallon Rengas Oy sijaitsee Lappeenrannan Myllymäellä, Simolantiellä. Petri Lahtinen on toiminut Pallon Renkaan omistajana vuodesta 1991 lähtien. Alalla hän on ollut vuodesta 1982 lähtien. Yritykseen toimialaan kuuluu renkaat, vanteet, öljynvaihdot ja muut autoiluun liittyvät asiat.

TR-Mainos
TR-Mainos on mainostalo, josta saat täyden palvelun. Tehtävämme on tarjota Sinulle ja yrityksellesi kaikki välineet imagosi ja kohdeyleisösi saavuttamiseen. Etenemme kanssasi suunnittelusta lopputuotteisiin asti. Olemme vuosien varrella suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia ikkuna-, kyltti- ja autoteippauksia auttaen yrityksiä näkymään ja erottumaan. Saat kaikki palvelut samasta paikasta, yksittäisestä tarrasta aina isoihin teippauksiin joustavalla toimitusajalla ja kilpailukykyiseen hintaan

Transpeltola Oy
TransPeltola on kouvolalainen kuljetusliike, jonka autot kuljettavat mm. kontteja, tasolasia, haketta ja energiapolttoaineita sekä bulk-raaka-aineita lähinnä paperiteollisuuden tarpeisiin. Kotimaan kuljetusten lisäksi olemme konkari myös Venäjän kuljetuksissa.

Autopro Oy
Haluamme tarjota asiakkaille ja heidän autoilleen parhaat varaosa-, korjaamo- ja huoltopalvelut Kuusankosken sekä Kouvolan pisteistämme. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien merkkien ja mallien määräaikaishuollot.

Pekarin Sinappi
Pekarin Sinappi sai alkunsa intohimosta ruoanlaittoon ja sinappiin. Tuotteissamme käytetyt reseptit ovat Pekarin suvun perintöä.

Neste Kuusankoski
Huoltoasema Kuusankoskella - poikkea paikalle! Meillä tankkaat autosi ja nappaat eväät mukaan myymälästä tai pysähdyt pidemmäksi aikaa kahvilaamme! Neste Kuusankoski Kiltatie on huoltoasema, jonka monipuolinen valikoima tekee siitä oivallisen pysähdyspaikan. Samassa paikassa sijaitsevat tankkausautomaatit, myymälä sekä kahvila. Tämän lisäksi huoltoasemamme tarjoaa pikapesua, polttoöljyn ja nestekaasun myyntiä sekä autovuokrausta.

123 Tuulilasi
123tuulilasi.fi tiimi on kehittynyt hiekkalaatikosta – kaikki me olemme ystäviä jo lapsuudesta lähtien. Tämän ansiosta keskenämme vallitsee luottamus ja yhteistyömme sujuu erittäin hyvin. Emme ole saman isän lapsia, mutta työssämme olemme kuin veljekset.

Scandic CNC
Scandic CNC aims to provide you with consistent, accurate macihining work, completed on time and within budget, as per your specifications.
Urheiluhieroja Mikko Kansikas
Korkeatasoista urheiluhierontaa Kouvolan alueella. Puhelin: 041 545 0365.
  Lahti Racing Facebookissa


Joukkueet 2019

Rospiggarna Hallstavik, Ruotsin Elitserien

Mad-Croc Speedway, SM-liiga

Lokomotive Daugavpils, Puolan 1. divisioona


Team Småland

Sivuston yhteistyössä: www.mad-croc.com

North60

  Mad-Croc Lahti Racing  |  Majavanrinne 26 A, 45700 KUUSANKOSKI  |  0406618220  |  etunimi.sukunimi@kuusankoskenautokoulu.fi  |  www.lahtiracing.fi