Etusivu  |   Uutiset  |   Teemu  |   Timo  |   Valokuvat  |   Videot  |   Yhteistyökumppanit  |   Linkit  |   Kilpailukalenteri  |   Lahti Racing Supporter  |   Kauppa/Store
YhteistyökumppanitYhteistyökumppanimme vuonna 2023. Klikkaamalla logoa pääset yrityksen omille kotisivuille!
Meet our sponsors during 2023. Click the logo to visit the site!


Tapsam Designs
We are characterized by 26 years of experience and work at the highest level. You can meet van conversions by Tapsam Designs not only in Europe, our van conversions are also sold by our dealers and other companies.

Lähettipalvelu Porin Nopea
Lähettipalvelu Porin Nopea on Ulvilalainen pääasiassa kuljetuspalveluja tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1993. Toimimme pääsääntöisesti Satakunnan alueella, mutta toimeksiantoja voidaan ottaa myös muualta Suomesta. Asiakkainamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

BarBus
Barbus on tamperelainen, vuonna 1997 perustettu laadukkaita henkilökuljetuksia yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava yritys. Yrityksemme keskuspaikkana toimii Tampere.
Yrityksemme päivittäinen toiminta keskittyy Pirkanmaan alueelle, jonka lisäksi tilausajomme liikkuvat viikoittain ympäri Suomea ja Pohjois-Eurooppaa.
Mottomme ”palvelun verran parempaa matkaa” toteutuu yrityksessämme kaluston säännöllisen uudistamisen sekä kestävien asiakassuhteiden kautta. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia kuljettajia sekä motivoituneita asiakaspalvelijoita.

Motorengas Oy
Yrityksemme on vuonna 1995 perustettu renkaiden tukkuliike sekä Suomen johtava kaksipyöräisten nastoittaja. Kesäaikaan toimitamme laaturenkaat mm. isoihin katupyöriin, mopoihin, skoottereihin ja katuenduroihin. Valikoimistamme löytyvät myös ATV-renkaat ja -vanteet, enduro- sekä motocrossrenkaat, custompyörien renkaat, AP-Racingin jarrupalat, Elf-Öljyt sekä voiteluaineet, Waycomin rengas ja vannetarvikkeet sekä laaja valikoima sisärenkaita.

ROXON
Yrityksen ensimmäisistä vuosista 1960 luvulta asti ROXON on erikoistunut malmien, mineraalien ja hiilen seulontaan, murskaamiseen ja kuljettamiseen. Nykyisin ROXON kuuluu australialaiseen NEPEAN Conveyors Pty Ltd. yritykseen. ROXON tarjoaa asiakkailleen maksimaalisen lisäarvon kuljetinjärjestelmien kokonaistoimituksilla. Kaikki komponenteista kokonaistoimituksiin ja huoltoon kuuluu tarjontaan. ROXONin ehdoton vahvuus on kuljetinteknologia ja -tuotteet.

Mattila Kouvola Oy
Mattila Kouvola Oy on kouvolalainen yksityinen teollisuussähkö- ja automaatio- asennuksiin erikoistunut sähköasennusliike, jonka toiminta alkoi vuonna 1995. Toimimme puunjalostusteollisuudessa Itä-Suomessa. Projektitoimituksissa koko Suomi sekä ulkomaat.

Neste Kuusankoski
Huoltoasema Kuusankoskella - poikkea paikalle! Meillä tankkaat autosi ja nappaat eväät mukaan myymälästä tai pysähdyt pidemmäksi aikaa kahvilaamme! Neste Kuusankoski Kiltatie on huoltoasema, jonka monipuolinen valikoima tekee siitä oivallisen pysähdyspaikan. Samassa paikassa sijaitsevat tankkausautomaatit, myymälä sekä kahvila. Tämän lisäksi huoltoasemamme tarjoaa pikapesua, polttoöljyn ja nestekaasun myyntiä sekä autovuokrausta.

Autopro Oy
Haluamme tarjota asiakkaille ja heidän autoilleen parhaat varaosa-, korjaamo- ja huoltopalvelut Kuusankosken sekä Kouvolan pisteistämme. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien merkkien ja mallien määräaikaishuollot.

Nuohouspalvelu M. Heikkinen
Nuohousalan ammattitaitoista palvelua Kouvolan alueella. Säännöllinen nuohous lisää paloturvallisuutta.

Kuusankosken Autokoulu Oy
Kuusankosken Autokoulu OY on perinteikäs vuonna 1974 perustettu autokoulu. Se on alusta asti ollut perheyritys, jollaisena se on säilynyt tähän päivään asti. Autokoulumme palvelee asiakkaitaan iloisella ammattitaidolla ja opettajat ovat mukana jatkuvassa täydennyskoulutuksessa, jotta sinä varmistut ensiluokkaisesta opetuksesta!

Tools
Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja.

TR-Mainos
TR-Mainos on mainostalo, josta saat täyden palvelun. Tehtävämme on tarjota Sinulle ja yrityksellesi kaikki välineet imagosi ja kohdeyleisösi saavuttamiseen. Etenemme kanssasi suunnittelusta lopputuotteisiin asti. Olemme vuosien varrella suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia ikkuna-, kyltti- ja autoteippauksia auttaen yrityksiä näkymään ja erottumaan. Saat kaikki palvelut samasta paikasta, yksittäisestä tarrasta aina isoihin teippauksiin joustavalla toimitusajalla ja kilpailukykyiseen hintaan

Pallon Rengas Oy
Pallon Rengas Oy sijaitsee Lappeenrannan Myllymäellä, Simolantiellä. Petri Lahtinen on toiminut Pallon Renkaan omistajana vuodesta 1991 lähtien. Alalla hän on ollut vuodesta 1982 lähtien. Yritykseen toimialaan kuuluu renkaat, vanteet, öljynvaihdot ja muut autoiluun liittyvät asiat.

Duell Bike-Center
Duell Bike-Center Oy on vuonna 1983 perustettu maahantuonti ja tukkuliike, jonka maahantuomien tuotteiden myynti tapahtuu koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta (emme myy suoraan yksityishenkilöille). Olemme alamme edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa.

Motorex
Lahti Racing luottaa Motorexin huipputuotteisiin.

Transpeltola Oy
TransPeltola on kouvolalainen kuljetusliike, jonka autot kuljettavat mm. kontteja, tasolasia, haketta ja energiapolttoaineita sekä bulk-raaka-aineita lähinnä paperiteollisuuden tarpeisiin. Kotimaan kuljetusten lisäksi olemme konkari myös Venäjän kuljetuksissa.

Homex Oy
Homex Oy on 1997 perustettu, Kouvolan Kuusankoskella toimiva monialayritys. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluu asbestikartoitukset, asbestipurkutyöt, rakenne- ja rakennuspurkutyöt, timanttiporaus ja -sahaus, öljysäiliöiden puhdistus, tarkastus ja käytöstäpoisto sekä säiliöiden purku- ja poistotyöt.

Kitekaluste
Kotimaiset yksilölliset kalusteet kaikkiin tiloihin, mittatilauskalusteet jo vuodesta 1986. Keittiöt, säilytysratkaisut ja erikoiskalusteet.

AHA-Best Oy
Asbestipurku ja muut purkutyöt ammattitaidolla. AHA-Best Oy on luotettava rakennusalan yritys, joka on erikoistunut asbesti- ja purkutöihin. Keskeisimpiä palveluitamme ovat asbestipurku ja muut purkutyöt. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat kahdella eri paikkakunnalla: Tuusulassa ja Kouvolassa.

JMS Store
JMS Store on Tampereella sijaitseva ratalajeihin erikoistunut varaosa- ja ajovarustekauppa.

Mario
Tänään minä en kokkaa, Marion iloinen henkilökunta tekee sen puolestasi. Mario tarjoilee maistuvia italialaisia makuja rennolla otteella. Nopeasti ja mutkattomasti. Saatavilla myös Timon Speedburger!

Kotijoukkue
Asuntokaupassa alku ratkaisee. Asunnon ammattimainen hinnoittelu, alueen paras näkyvyys sekä oikeanlainen tehokas myyntityö alussa ennen myyntikohteen ensinäyttöä ratkaisevat asunnon kiinnostavuuden. Tutustu tarkemmin ja kutsu meidät arviokäynnille!

Kapu Roastery
KAPU Roastery on kahden kouvolalaisen perheen perustama artesaanipaahtimo. Päävastuussa paahtimon toiminnasta ovat intohimoisesti kahviin hurahtaneet lankomiehet Henri Leskinen ja Vesa Viljakainen, tuttavallisemmin Henkka ja Vesku.

Scandic CNC
Scandic CNC aims to provide you with consistent, accurate macihining work, completed on time and within budget, as per your specifications.

Mitas

  Lahti Racing Facebookissa


Joukkueet 2023

Orzel Lodz, Puolan 1. liiga

Rospiggarna, Elitserien

Rospiggarna, Elitserien


Sivuston yhteistyössä: www.mad-croc.com

North60

  Lahti Racing  |  Majavanrinne 26 A, 45700 KUUSANKOSKI  |  0406618220  |  timo.lahti@lahtiracing.fi  |  www.lahtiracing.fi