Rengastien AUTOTARVIKE OY
EtusivuKalenteriTuloksetPörssiKerhotTiimit ja kuskitUutisetVideotValokuvatBlogiEsittelytSpeedwaysanamat
SM-finaali, Kauhajoki
27.12.2020 | Laji: Jääspeedway | Järjestäjä: Kauhajoen Moottorikerho ry ( KauhjMK )

SM-finaali siirtyy loppuvuoteen

Jääspeedwayn SM-finaali on siirretty nyt toistamiseen. Leudon alkutalven seurauksena Kauhajoen Moottorikerho joutui aiemmin tällä kaudella perumaan henkilökohtaisen MM-karsinnan, ja henkilökohtainen SM-finaali jouduttiin siirtämään myöhemmin ajettavaksi. Nyt tuokaan päivämäärä 21. maaliskuuta ei tule toteutumaan, sillä leudot kelit ja vesisateet ovat nollanneet kaiken radalla tehdyn työn, mitä kilpailun eteen on tehty. Tältä keväältä jääspeedwayn henkilökohtainen SM-finaali jää siis näkemättä.

Vielä kerran kuitenkin yritetään, sillä henkilökohtaisen SM-finaalin uusi päivämäärä on sunnuntai 27.12.2020. Kilpailulla ei ole vielä toistaiseksi järjestäjää, mutta lajiryhmä ottaa ilmoituksia vastaan kerhoilta, jotka kilpailun järjestämisestä ovat kiinnostuneita.

Korona-virukseen liittyen kevään kilpailukalenteriin tehdään muutoksia myöhemmin sen mukaan, mitä Moottoriliiton linjaukset tulevat olemaan. Niistä tiedotetaan lähitulevaisuudessa lisää myös liiton omilla internet-sivuilla.

TEKSTI: Ratalajiryhmä/SMLKauhajoella 22. helmikuuta ajettavaksi suunniteltu jääspeedwayn henkilökohtainen SM-finaali on jouduttu siirtämään. Lähipäivien tapahtumat vallitsevan säätilan suhteen ja tulevien viikkojen synkät ennusteet pakottivat järjestävän kerhon ja lajiryhmän tekemään päätöksen kilpailun siirtämisestä. SM-finaalin uusi päivämäärä on 21. maaliskuuta ja kilpailupaikkana Kauhajoki.
TEKSTI: Ratalajiryhmä/SMLArvonta jääspeedwayn henkilökohtaiseen finaaliin Kauhajoella 21.3. on suoritettu. Alun perin 21 kuljettajaa oli lähtemässä mukaan taistelemaan mitaleista, mutta peruutusten seurauksena arvonta ja valinnat tehtiin 19 kuljettajan välillä. Mukaan SM-finaaliin on tulossa koko viime vuoden mitalikolmikko, sekä mielenkiintoinen nimi lähimenneisyydestä. Mikko Jetsonen nimittäin lähtee mukaan mitalijahtiin numerolla yksi.

63. JÄÄSPEEDWAYN HENKILÖKOHTAINEN SM-FINAALI
KAUHAJOKI (KauhjMK) 21.3.2020, AJAJANUMEROT
1) Mikko Jetsonen VRT, 2) Jani-Pekka Koivula PirMM, 3) Christer Biskob KMS, 4) Mats Järf VaMK, 5) Timo Kankkunen P-KMK, 6) Atte Suolammi HäMK, 7) Tomi Norola SsMK, 8) Jarno Siltakoski OMK, 9) Matti Isoaho OMK, 10) Mikko Mäkinen ValkMK, 11) Rami Systä Jamoke/UA, 12) Jussi Nyrönen P-KMK, 13) Karsintaerän 1., 14) Jukka-Pekka Seppä VaMP, 15) Markku Larronmaa VRT, 16) Aki Ala-Riihimäki SeMK, 17) Karsintaerän 2., 18) Karsintaerän 3.

Karsintaerä paikoista ajokaavioon: 1) Max Koivula (pun) KaMoKe, 2) Olli-Pekka Mäki (sin) PirMM, 3) Markku Weckman (val) KMMK, 4) Mika Helin (kel) FMS.

TEKSTI: Ratalajiryhmä/SML

Yhteystiedot
Kauhajoen Moottorikerho ry ( KauhjMK )
050 - 544 7110, Timo Kujanpää
timo.kujanpaa@skanska.fi
www.kauhajoenmoottorikerho.fi

 
  KALENTERI
  MultiCopterCenter.com

Speedwaysanomat

Tilitoimisto Ulla Mursula