EtusivuKalenteriTuloksetPörssiKerhotTiimit ja kuskitUutisetVideotValokuvatBlogiEsittelytSpeedwaysanamat
MM-sarja, Marmande, Ranska
13.07.2024 | Laji: Maarata

Henri Ahlbom Marmanden MM-osakilpailun 15.

Maaradan MM-sarjan kauden toinen osakilpailu ajettiin eilen illalla Ranskan Marmandessa. Suomalaisista kilpailussa mukana nähtiin sarjan varamies Henri Ahlbom. MM-sarjan vakiokuljettaja Tero Aarnio oli kilpailusta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Ahlbom oli mukana myös sarjan avauskilpailussa toukokuussa Saksan Herxheimissä, sijoittuen silloin sijalle 11 ja keräten viisi MM-pistettä.

Ahlbom jäi avauserässään viimeiseksi ja ilman pisteitä. Suomalainen avasi pistetilinsä oltuaan toisessa erässään maalissa neljäntenä, saaden erästä pisteen. Myös kolmas erä tuotti neljännen sijan turvin pisteen. Kahdessa viimeisessä erässään Ahlbom jätettiin ilman pisteitä. Kaksi ajettua eräpistettä toivat kilpailun sijoitukseksi 15. MM-sarjan pisteet jaetaan sijoitusten mukaan, joita kertyi 15. sijan turvin yksi kappale.

Kilpailun voittoon ajoi Saksan Lukas Fienhage ennen Iso-Britannian Zach Wajtknechtia ja Saksan Martin Smolinskia. MM-sarja jatkuu seuraavan kerran 18. elokuuta Saksan Scheesselissä. Yhteensä MM-sarja kattaa viisi osakilpailua.