Rengastien AUTOTARVIKE OY
EtusivuKalenteriTuloksetPörssiKerhotTiimit ja kuskitUutisetVideotValokuvatBlogiEsittelytSpeedwaysanamat
Idän Ritarit Racing Ry


Moottoriurheiluseuramme on erikoistunut moottoripyörillä ajettaviin lajeihin, unohtamatta ihan normaalia katumoottoripyöräilyä. Seuralla on tällä hetkellä kolme jaostoa: jääspeedway, road racing ja katumoottoripyöräily. Jääspeedway-jaoston alla toimii myös ruoho/maarata-sivuvanupari Saksasta sekä juniorikuskimme jääradalla.

Seuran tavoitteena on kehittää moottoripyöräurheilua ja sen näkyvyyttä positiivisesti Suomessa. Siihen nähden sivuvanuparin tulo Saksasta seuraamme tuo jotain uutta ratalajiperheeseemme. Tällä hetkellä seurassamme on kolme kuljettajaa jääspeedwayssa, kolme road racingissa ja yksi pari ruoho/maaradalla sekä yksi juniorikuljettaja jääradalla. Lisäksi katumoottoripyöräilyjaostossa on noin 30 jäsentä. Tältä pohjalta katsottuna seuran ensimmäinen toimintavuosi on ollut upea. Tulevaisuuden haaveita on että saisimme kilpailukalenteriin vakiokisan jääspeedwayhin ja muutamia ajotapahtumia katujaostolle. Esimerkiksi jo vuonna 2009 ajettu Melaren Run Ruotsissa toteutuu myös tulevana kesänä.

Hienon toimintavuoden on takana on suuri joukko yhteistyökumppaneita ympäri Suomea, joita haluamme kiittää. Rakennetaan yhdessä hienoa ratalajiperhettä ja luodaan lajeille positiivista näkyvyyttä ja perinteitä.

Seuran kotisivut ovat valmistumassa, osoite on: www.idanritarit.fi

Terveisin IRR ry hallitus
  KALENTERI
  Idän Ritarit Racing Ry
Harri "HAKKI" Saari
Kille Lahtinen palkittiin elämäntyöstä
Jari Mäkinen
Teemu ja Timo Lahti
Speedway team Aarnio
Hopeapiikit
Tommy Flyktman
Pirkan Mooottorimiehet ry
Eastlands Engineering
Rene Lehtinen
Vili Hautala
  MultiCopterCenter.com

Speedwaysanomat

Tilitoimisto Ulla Mursula