Rengastien AUTOTARVIKE OY
EtusivuKalenteriTuloksetPörssiKerhotTiimit ja kuskitUutisetVideotValokuvatBlogiEsittelytSpeedwaysanamat
Eastlands Engineering


Eastlands Engineering on moottoreihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Ylöjärvellä noin kolme vuotta. Kokemusta on kertynyt monivuotisesta toiminnasta mekaanikkona eri tiimeissä. Yrityksen pajassa onnistuu kaikki moottoreihin ja muihin komponentteihin liittyvät työt lukuun ottamatta sylintereiden porausta. Parhaana valttina on joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarvittavat työt tehdäänkin mahdollisuuksien mukaan asiakkaan toivomassa aikataulussa. Säännölliset osatoimitukset eri valmistajilta ja tukkureilta antavat mahdollisuuden palvella asiakkaita nopeasti.

Kokemusta pajassa on myös tehdä totta sellaisista ratkaisuista joista ei ole muuta suunnitelmaa kuin miete, että sellainen systeemi voisi olla hyvä, mitenkähän sen voisi toteuttaa. Tällaisissa tapauksissa pätee hyvin vanha portugalilainen mietelause: "jos ei osata niin opetellaan".

Myös speedwaypyörien rakentaminen sekä moottorien virittäminen ovat kuuluneet yrityksen toimenkuvaan viimevuosina. Tästä hyvänä esimerkkinä Jyri Palomäki, joka on ajanut kolme viimeistä kauttaan Eastlandsin virittämillä moottoreilla.

Eastlands Engineering tuo myös maahan Stuhan runko-osia sekä LZ-kytkimiä. Stuhan tarjontaan voi tutustua valmistajan nettisivuilla ja lisätietoja voi myös kysyä jälleenmyyjältä joko soittamalla tai sähköpostilla.

Tervetuloa tutustumaan yrityksemme www-sivuihin: www.eastlands.fi .

Yhteystiedot
Soratie 8
33470 Ylöjärvi
Phone / fax: 03-348 6830
GSM: 050-560 1262
Email: toni@eastlands.fi
  KALENTERI
Idän Ritarit Racing Ry
Harri "HAKKI" Saari
Kille Lahtinen palkittiin elämäntyöstä
Jari Mäkinen
Teemu ja Timo Lahti
Speedway team Aarnio
Hopeapiikit
Tommy Flyktman
Pirkan Mooottorimiehet ry
  Eastlands Engineering
Rene Lehtinen
Vili Hautala
  MultiCopterCenter.com

Speedwaysanomat

Tilitoimisto Ulla Mursula