Rengastien AUTOTARVIKE OY
EtusivuKalenteriTuloksetPörssiKerhotTiimit ja kuskitUutisetVideotValokuvatBlogiEsittelytSpeedwaysanamat
Kiitos tuesta vuoden 2012 aikana!
20121212 - Lahti Racing

Vuosi 2012 on saamassa päätöksen parin viikon sisään ja on tullut aika kiittää kaikkia mukana olleita. Vuosi oli työntäyteinen, mutta myös erittäin menestyksekäs. Lahti racingin kuljettajat kiittävät mukana olleita yhteistyökumppaneita, faneja ja muita tahoja, jotka tekivät tästä vuodesta mahdollisen.Teemun terveiset: ”Tämä 2012 kausi oli meille taas yksi iso askel, enkä puhu pelkästään tuloksista. Kun ajatellaan meidän tiimiä, niin Timolla oli Alex mukana Euroopan kuvioissa, Chris Geer Englannissa ja sitten Hyyryläisen Matti auttoi tarpeen mukaan. Se kuvio toimi tosi hyvin ja Timolla tietysti tuloksetkin oli hienot. Suomessa minulla oli mukana isä Juha, Löppösen Jukka ja sitten Reijot, Esa ja Kalevi kulkivat paljon mukana ja homma toimi tosi hienosti. Kiva kesä kokonaisuudessaan ajaa ja treenailla. Taustalla oli taas mahtavat yhteistyökumppanit, mikä tietysti on edellytys tälle kaikelle. Silläkin rintamalla tehtiin kovasti töitä ja minun mielestä onnistuttiin hyvin, molemmissa kisoissa VIP-katsomot veti hyvin porukkaa ja kauden päätöskin pidettiin onnistuneissa merkeissä. Tästä on hyvä jatkaa.

Omaan suoritukseeni olen todella tyytyväinen. Minulle tuli Timolta pari uutta moottoria tälle kesälle ja ne toivat kyytiä lisää. SM-finaalissa ajoin Timon vehkeillä ja ne olivat kyllä tosi hyvät, lähellä oli finaalipaikka siellä ja sen menettäminen meni ihan omiin nimiin. Liigaottelut menivät myös hyvin ja mestaruus oli makea voittaa takaisin Kuusaalle. Vaikka kausi meni hyvin, niin ulkomailla ajoin yllättävän vähän, koska ei oikein löytynyt sopivia kisoja. Latvian mestaruuskisa oli taas tosi kiva käydä tyrkkäämässä, mutta Ruotsissa oli hiljaista tänä kesänä. Sekin tietysti vaikuttaa, kun samaan aikaan pitää käydä töissä ja kesä-heinäkuussa tuli kämppäkin rempattua. Ensi kesälle asetelmat on kuitenkin kohdallaan, diplomityön pitäisi siksi valmistua ja saisin siis koulun pois jaloista. Jatkan Sandvikilla töitä senkin jälkeen, mutta siellä on oltu tosi joustavia ajohommien suhteen. Jos kisoja ulkomaille järjestyy, niin ne pystytään ajamaan. Talvella on tosin karmea määrä töitä tehtävänä, että kaikki kouluhommat saa tehtyä, mutta kyllä treenitkin hoidetaan kunnialla. Minulla on vielä se maratonkin juoksematta, mutta sen aika tulee koulujen jälkeen.”Timo jatkaa samoilla linjoilla: ”Kausi 2012 lähti osaltani käyntiin totuttua aiemmin, sillä ensimmäistä kertaa ajoin heti kauden alussa Englannin joukkueessa. Siellä ensimmäisen kerran treenattiin maaliskuun toisella viikolla. Vauhti tuntui harjoituksista lähtien hyvältä ja ensimmäisiin kisoihin lähdettiin luottavaisin mielin.

Ensimmäinen kisa oli maaliskuun viimeisellä viikolla ja pystyin heti ensimmäisessä kisassa ajamaan paremmat pisteet mitä siihen mennessä olin ikinä ajanut. Se ruokki itseluottamusta kovasti ja kausi sai hyvän alun. Siinä ajeltiin tasaiseen tahtiin kilpailu tai kaksi viikossa toukokuuhun asti kunnes kaikki muutkin sarjat alkoivat. Ruotsissa ensimmäinen kisa vähän takkuili, mutta sen jälkeen siellä en koko kautena oikein huonoa kisaa ajanutkaan. Kaiken kaikkiaan Ruotsin kauteen täytyy olla erittäin tyytyväinen, vaikka Rospiggarna ei eliittiin noussutkaan. Toivotaan parempaa onnea vuodelle 2013.

Englannissa onnistuin nostamaan lähtökeskiarvoa yli kolme numeroa, joten ei se kausi sielläkään huonosti mennyt. Vielä vuoden kuljettajaksi valinta kauden päätöstilaisuudessa toi kyllä vähän hymyä huulille. Parhaillaan keskustellaan Eastbournen kanssa jatkosopimuksesta ja aika hyvälle sekin näyttää. Sitten Suomeen, täällä ajoin kahdeksasta liigamatsista kuusi, sekä aikuisten ja nuorten SM finaalin. Hyvin pystyin Suomen kilpailutkin rutistamaan kalenteriin, eikä jäänyt kun nuo kaksi liigamatsia ajamatta. Aikuisten, nuorten, sekä joukkue Suomenmestaruus, mikä voikaan tuntua paremmalta.

Suurin syy tämän kauden menestykseen on kyllä se, että olemme saaneet niin hyvän ja laajan tukiverkon taaksemme. Jo talvella saatiin tärkeimmät asiat hoidettua, joten kauteen lähtiessä ei tarvinnut stressata mistään muusta kuin siitä, että pitää itse hoitaa homma kotiin ja ajaa paljon pisteitä. Ilman kaikkia sponsoreita, mekaanikkoja, kavereita, faneja jne. ainakaan Timo Lahti ei olisi tänä vuonna tällaisia tuloksia ajanut, olisiko sitten ajanut ollenkaan. Reilu 70 kilpailua mahtui kalenteriin tänä vuonna, joka oli mielestäni aika sopiva määrä. Korkeintaan 10-15 kisaa voi enemmän ensi vuodelle ottaa, että nälkä pysyy kovana eikä intohimo ajamisesta katoa.

Kuitenkin nälkä kasvaa syödessä, ja himo kohti parempaa menestystä on kova. Vuoden 2013 U21 MM-sarja on tällä hetkellä kirkkaimpana mielessä. Sinne päästäkseen on tukiverkkoa taas saatava entistä laajemmaksi ja tukevammaksi. Niin kuin joka jätkä tietää motorsportti ei ole ilmaista nyt, eikä tule olemaankaan. Vielä uudet titaaniosat moottoreihin nostaa speedwayn kustannuksia reilusti. Vuosi 2012 on nyt taaksejäänyttä elämää ja Lahti Racing suuntaa katseensa pitkälle kohti kautta 2013. Ruotsissa on sopimus jo tehtynä, Puolaan ja Englantiin neuvotellaan parasta aikaa. Niistä asioista enemmän kun nimet on papereissa.

Nähdään baanoilla 2013!

LAHTI RACING KIITTÄÄ!Kuusankosken Autokoulu Oy

Kuusankosken Autokoulu OY on perinteikäs vuonna 1974 perustettu autokoulu. Se on alusta asti ollut perheyritys, jollaisena se on säilynyt tähän päivään asti. Autokoulumme palvelee asiakkaitaan iloisella ammattitaidolla ja opettajat ovat mukana jatkuvassa täydennyskoulutuksessa, jotta sinä varmistut ensiluokkaisesta opetuksesta!

Mattila Kouvola Oy

Mattila Kouvola Oy on kouvolalainen yksityinen teollisuussähkö- ja automaatio- asennuksiin erikoistunut sähköasennusliike, jonka toiminta alkoi vuonna 1995. Toimimme puunjalostusteollisuudessa Itä-Suomessa. Projektitoimituksissa koko Suomi sekä ulkomaat.

Pallon Rengas Oy

Pallon Rengas Oy sijaitsee Lappeenrannan Myllymäellä, Simolantiellä. Petri Lahtinen on toiminut Pallon Renkaan omistajana vuodesta 1991 lähtien. Alalla hän on ollut vuodesta 1982 lähtien. Yritykseen toimialaan kuuluu renkaat, vanteet, öljynvaihdot ja muut autoiluun liittyvät asiat.


Mad-Croc


Keittiöpiste Oy

Me autamme ideoittesi toteuttamisessa! Laajasta valikoimastamme löydät juuri sopivat, persoonalliset ratkaisut omiin tarpeisiisi. Suunnitellaan yhdessä. Saat oikean tuotekokonaisuuden ja haluamallasi tavalla toimitettuna, joko koottuna, osina, kotiovelle toimitettuna tai itse noudettuna varastostamme. Tuotteet ovat kotimaista, hyväksi tunnustettua laatutyötä. Autamme myös ammattitaitoisen asentajan löytämisessä.

Upo Kodinkoneet

Upo Kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

Keikkaseppä Weckman Oy

Meiltä kaikki metalliteollisuuden alihankintatyöt, rautarakennetyöt, hitsaukset, työstöt, levynleikkaukset, särmäykset sekä polttoleikkaukset. Lisäksi mittatilaustyöt asiakkaan toivomusten mukaan esim. portaat ja kaiteet, roskakatokset, teräsovet. Huollamme ja palvelemme myös raskasta kalustoa sekä konepajateollisuutta.

Autokymi Oy

Auto-Kymi Oy on kaakkois-suomalainen autoliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa ja Lappeenrannassa.
Tarjoamme sinulle valinnan mahdollisuuksia. Voit valita kattavasta tuote- ja palveluvalikoimastamme mm. Opel ja Chevrolet henkilöautot ja New Holland-traktorit.

Mainos Karre Oy

Pitkän linjan ammattilainen mainosasioissa. Meiltä saat helposti näkyvyyttä yrityksellesi!

Ajo-Opisto Oy

Kouvolan Ajo-Opiston viihtyisissä, ilmastoiduissa opiskelutiloissamme on käytössä uusimmat opetusvälineet ja menetelmät. Käytössäsi on mielenkiintoinen opetusmateriaali, jonka saat omaksesi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekee opiskelustasi mukavaa ja vaivatonta. Opettajamme ovat mukana jatkuvassa täydennyskoulutuksessa.

Kotkan Putkityö Oy

Teollisuusputkityöt Kotkan alueella.

Transpeltola Oy

TransPeltola on kouvolalainen kuljetusliike, jonka autot kuljettavat mm. kontteja, tasolasia, haketta ja energiapolttoaineita sekä bulk-raaka-aineita lähinnä paperiteollisuuden tarpeisiin. Kotimaan kuljetusten lisäksi olemme konkari myös Venäjän kuljetuksissa.

Autopro Oy

Haluamme tarjota asiakkaille ja heidän autoilleen parhaat varaosa-, korjaamo- ja huoltopalvelut Kuusankosken sekä Kouvolan pisteistämme. Suoritamme ammattitaidolla kaikkien merkkien ja mallien määräaikaishuollot.

Cramo Oy

Cramo on yksi suurimmista rakennuskonevuokraamoista. Voit vuokrata Cramolta maansiirto- ja rakennuskoneita, työlavoja, haarukkatrukkeja, työmaatiloja, nostolaitteita, kontteja ja rakennustelineitä. Konevuokraamoillamme on myös myynnissä erilaisia varusteita ja tarvikkeita.

Silmäoptiikka Oy

Silmäoptiikka Oy:n kaikissa toimipisteessä on tarjolla monipuoliset näönhuollon palvelut. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja ajanmukaiset tutkimuslaitteet varmistavat huolelliset näöntutkimukset, ja useimmiten käynti optikolla riittää. Tarvittaessa järjestämme ajanvarauksen myös silmälääkärille.

JNR-Saneeraus Oy

Rakennussaneeraukset, julkisivutyöt ja laatoitukset vankalla kokemuksella Päijät-Hämeen alueella. Teemme myös metallitöitä.Urheiluhieroja Mikko Kansikas

Korkeatasoista urheiluhierontaa Kouvolan alueella. Puhelin: 041 545 0365.
David Graveling - Property and Garden Maintenance

Perhe Flyktman


Scandic CNC

Scandic CNC aims to provide you with consistent, accurate macihining work, completed on time and within budget, as per your specifications.

Speedwaysanomat

Speedwaysanomat on suomalainen ratalajien (speedway, maarata, jääspeedway) erikoislehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1994. Se kertoo kaiken oleellisen ratalajeista, kotiin kannettuna, SUOMEKSI!

Daytona boots

Motorbike boots from daytona® are known world wide for being the best. When quality is one thing that counts for you, it counts for us!

  KALENTERI
Motorbike Show Seinäjoki Areena 9-10.3.2024
31.01.2024 Seinäjoen Moottorikerho ry
Jääskänjärvi speedway harkat 27.1.2024
29.01.2024 Seinäjoen Moottorikerho ry
Timo voitti Dohrenin finaalin, mutta sijoittui pronssille outojen vaiheiden jälkeen
15.10.2023 Lahti Racing
Timo Lahti johdatti maksimipisteillään Gustrowin Saksan liigamestariksi
02.10.2023 Lahti Racing
Suomi pariajon EM-finaalin pronssille
01.10.2023 Lahti Racing
Timo voitti kultaisen kypärän
24.09.2023 Lahti Racing
Timo voitti Fight of the Nights kilpailun Cloppenbugissa
10.09.2023 Lahti Racing
Tanskan semifinaali - Region Varde ulos finaalista
10.09.2023 Lahti Racing
Timo seitsemäs Unkarissa
10.09.2023 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 46-44
15.08.2023 Lahti Racing
Lodz - Bydgoszcz 42-48
13.08.2023 Lahti Racing
Region Varde - Holsted 44-40
13.08.2023 Lahti Racing
Timo siirtyi Ruotsissa Smedernaan - tulokset viikko 31
13.08.2023 Lahti Racing
VI Helena Skrzydlewskiej muistokilpailu
31.07.2023 Lahti Racing
Suomi tippui Speedway World Cupin karsinnassa
26.07.2023 Lahti Racing
Olching - Gustrow 48-36
24.07.2023 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 59-31
24.07.2023 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 44-46
24.07.2023 Lahti Racing
Lodz - Ostrow 41-49
24.07.2023 Lahti Racing
Lodz - Poznan 47-42
12.07.2023 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 46-44
05.07.2023 Lahti Racing
Gdansk - Lodz 51-39
02.07.2023 Lahti Racing
Region Varde - Sonderjylland 35-58
28.06.2023 Lahti Racing
Timo Lahti ajoi speedwayn Ruotsin mestaruus prossia
27.06.2023 Lahti Racing
Landshut - Lodz 49-40
25.06.2023 Lahti Racing
Lodz - Rybnik 35-55
10.06.2023 Lahti Racing
Grindsted - Region Varde 53-31
07.06.2023 Lahti Racing
Zielona Gora - Lodz 57-33
03.06.2023 Lahti Racing
Region Varde - Esbjerg 46-38
31.05.2023 Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 66-24
31.05.2023 Lahti Racing
Timo seitsemäs GP-karsinnassa Lonigossa
28.05.2023 Lahti Racing
Gustrow - Olching 45-39
28.05.2023 Lahti Racing
Fjelsted - Region Varde 45-39
24.05.2023 Lahti Racing
Rybnik - Lodz 48-42
22.05.2023 Lahti Racing
Holsted - Region Varde 29-19
22.05.2023 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 48-42
17.05.2023 Lahti Racing
SEC Challenge: Timo karsiutui EM-sarjasta
14.05.2023 Lahti Racing
Güstrow - Brokstedt 44-40
13.05.2023 Lahti Racing
Region Varde - Slangerup 37-47
10.05.2023 Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 60-30
09.05.2023 Lahti Racing
Ostrow - Lodz 21-26, tulos jää voimaan
09.05.2023 Lahti Racing
Lodz - Gdansk 43-47
04.05.2023 Lahti Racing
Sonderjylland - Region Varde 52-32
04.05.2023 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 49-41
03.05.2023 Lahti Racing
Timo voitti EM-karsinnan Itävallassa, Antti Vuolas toinen
01.05.2023 Lahti Racing
Lodz - Landshut 50-40
30.04.2023 Lahti Racing
Poznan - Lodz 43-47
22.04.2023 Lahti Racing
Leszno - Lodz 63-27
22.04.2023 Lahti Racing
Region Varde - Grindsted 50-34
20.04.2023 Lahti Racing
Kausi 23 avattu
07.03.2023 Lahti Racing
Timo lähellä jättiyllätystä kultaisessa kypärässä
27.09.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 43-47 - Rospiggarnan kausi päättyi välierään
22.09.2022 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 55-35
22.09.2022 Lahti Racing
Tanskan semifinaali - Varden kausi päättyi
22.09.2022 Lahti Racing
Smederna - Rospiggara RAIN OFF
14.09.2022 Lahti Racing
Timo toinen Saksassa Night of the Fightsissa
14.09.2022 Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 49-41 - Rospiggarna jatkaa välieriin
07.09.2022 Lahti Racing
Region Varde - Holsted 48-36
07.09.2022 Lahti Racing
GSK Liga - Region Varde 37-29
07.09.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Västervik 59-31 puolivälierä 1/2
31.08.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 48-42
29.08.2022 Lahti Racing
Timo kolmas Debrecenissä henkilökohtaisessa kisassa
29.08.2022 Lahti Racing
Timolle Saksan liigan pronssia
15.08.2022 Lahti Racing
Bydgoszcz - Gdansk 56-34
15.08.2022 Lahti Racing
Gdansk - Bydgoszcz 46-43
15.08.2022 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 49-41
15.08.2022 Lahti Racing
Suomi seitsemäs speedwayn joukkue MM-finaalissa
30.07.2022 Lahti Racing
Suomi speedwayn joukkue MM-finaaliin
27.07.2022 Lahti Racing
Krosno - Gdansk 58-32
27.07.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 58-32
19.07.2022 Lahti Racing
Gdansk - Bydgoszcz 41-49
17.07.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 43-47
17.07.2022 Lahti Racing
Gniezno - Gdansk 41-49
17.07.2022 Lahti Racing
Rybnik - Gdansk 48-42
17.07.2022 Lahti Racing
Slangerup - Region Varde 43-41
29.06.2022 Lahti Racing
Gdansk - Zielona Gora 50-40
26.06.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Västervik 44-46
21.06.2022 Lahti Racing
Gdansk - Landshut 48-42
19.06.2022 Lahti Racing
Timo SEC Challengen 11.
18.06.2022 Lahti Racing
Region Varde - Esbjerg 39-45
15.06.2022 Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 52-38
14.06.2022 Lahti Racing
Region Varde - Sonderjylland 30-54
08.06.2022 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 48-42
07.06.2022 Lahti Racing
Timo voitti Pfingstpokalin Gustrowissa maksimipistein
06.06.2022 Lahti Racing
Gdansk - Lodz 51-39
04.06.2022 Lahti Racing
Sonderjylland - Region Varde 43-41
01.06.2022 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 36-54
31.05.2022 Lahti Racing
Lodz - Gdansk 51-38
28.05.2022 Lahti Racing
Nordjysk Elite - Varde 45-39
25.05.2022 Lahti Racing
Gdansk - Rybnik 53-37
22.05.2022 Lahti Racing
Varde - Fjelsted 48-36
18.05.2022 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 48-42
17.05.2022 Lahti Racing
Grinsted - Varde 7-11 RAINOFF
12.05.2022 Lahti Racing
Rospiggara - Smederna 38-52
12.05.2022 Lahti Racing
Landshut - Gdansk 47-43
12.05.2022 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 59-31
05.05.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Region Varde - Nordjysk Elite 50-34
05.05.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 52-38
04.05.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Zielona Gora - Gdansk 47-43
01.05.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Timo siirtyy Lodzista Gdanskiin
01.05.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti EM-karsinnan kolmas ja jatkaa SEC Challengeen
30.04.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Fjelsted - Region Varde 45-39
28.04.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Varde - Grindsted 52-32
21.04.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Lodz 35-55
21.04.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Timo voitti Osterpokalin maksimipistein
18.04.2022 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti kirjoitti suomalaista speedwayhistoriaa Tsekin Pardubicessä
03.10.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Kuusankosken SM-liiga osakilpailu peruttiin radan huonon kunnon takia
28.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Brokstedt ja Timo Saksan mestari vuosimallia 2021
25.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Vetlanda - Rospiggarna 43-47 - Rospiggarna semifinaaliin
25.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo johti Suomea Speedway of Nationsin karsinnassa
17.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Elitserien puolivälierä Rospiggarna - Vetlanda 48-42
17.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Tampereella ja käytännössä varmisti mestaruuden
17.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 37-52
17.09.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 38-52
31.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 55-35
30.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo toinen Teterowissa
23.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 48-42
20.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Lodz - Gniezno 52-38, Gnieznon kausi päättyi
20.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti Suomenmestari vuosimallia 2021
14.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti pariajon Suomenmestaruuden
07.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Ostrow 50-40
03.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Vetlanda 45-45
03.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Seinäjoella - Timo ajoi maksimit
03.08.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 45-44
22.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Varkaudessa - Timo ajoi maksimit
19.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gdansk - Gniezno 52-37
19.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Bydgoszcz - Gniezno 62-28
19.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti 14. Speedwayn EM-sarjan viimeisessä osakilpailussa
12.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Bydgoszcz - Gniezno, RAINOFF
10.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Rospigarna 57-33
10.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 40-50
06.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Tarnow 59-31
04.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo 16. EM-sarjan kolmannessa osakilpailussa Gdanskissa
04.07.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 50-40
29.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti 11. Speedwayn EM-sarjan toisessa osakilpailussa
27.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Lodz 59-31
25.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 48-42
23.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Bydgoszcz 44-46
23.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo 12. GP-karsinnassa Italiassa
20.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti speedwayn EM-sarjan avauksessa sijalle 16.
20.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 53-37
15.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
RAINOFF: Bydgoszcz - Gniezno
13.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
RAINOFF: Bydgoszczin EM-osakilpailu siirrettiin sateen takia
13.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 56-34
13.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Vetlanda - Rospiggarna 47-43
10.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Krosno - Gniezno 56-34
10.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Nordjysk jäi viimeiseksi semifinaalissa
02.06.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Rybnik 49-41
30.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Ostrow - Gniezno 59-31
26.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti mukaan speedwayn EM-sarjaan villillä kortilla
25.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Rybnik - Gniezno 50-40
25.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti kuudes SEC Challengessa
22.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Region Varde - Nordjysk 48-39
20.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Lodz rainoff
19.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Krosno 38-50
19.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Nordjysk - Sonderjylland 11-30
19.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Gdansk 50-39
05.05.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Nordjysk - Holsted 40-47
28.04.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Tarnow - Gniezno 42-48
28.04.2021 Mad-Croc Lahti Racing
GSK Liga - Nordjysk Elite Speedway 52-35
22.04.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Ostrow - Gniezno 16-14, rainoff
13.04.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Gnieznon sarja-avaus siirtyy COVID19 tapausten takia
06.04.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Speedwaykausi alkaa, Timo starttaa Puolaan keskiviikkona
16.03.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Kouvolan Sanomat kirjoittaa Teemun uran lopettamisesta
17.01.2021 Mad-Croc Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 46-44 - Timo päätti kauden loistavalla suorituksella
25.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo jatkaa Gnieznossa kaudella 2021
21.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Gdansk 57-33, Timon kausi päättyy leikkaukseen
17.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 45-45
16.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Tarnow - Gniezno 38-52
13.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway Suomenmestari 2020
10.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Bydgoszcz 49-40
10.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 57-33
02.09.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Teemu ja Porin Nopea Racing hopealle pariajon SM:ssä
30.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Lodz 47-43
30.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti kuudes GP-Challengessa, sarjapaikka ensi vuodelle jäi haaveeksi.
23.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway voittoon Kaanaassa
19.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Vetlanda 49-41
16.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 41-49
13.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway jyräsi kotivoittoon Kyminkentällä
13.08.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti hienosti kolmas EM-sarjan päätösosakilpailussa
30.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Teemu Lahti neljäs SM-finaalissa
26.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti häikäisi sijoittuen toiseksi speedwayn EM-sarjan neljännessä osakilpailussa
23.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahdella vaikea ilta Rybnikin EM-osakilpailussa
23.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Ostrow 54-36
23.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo palaa Hallstavikiin, sopimus Rospiggarnaan julkaistu
17.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Gnieznon EM-osakilpailu siirtyi koronatartunnan takia
17.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo jättää Lejonenin kolmen yhteisen vuoden jälkeen
14.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo ykkösliigan mestaruuskisan yhdeksäs
14.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Torun - Gniezno 55-35
12.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti jatkoi EM-sarjassa pirteästi sijoittuen kahdeksanneksi
08.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo seitsemäs EM-sarjan avauksessa Torunissa
04.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway kolmas Haapajärvellä
04.07.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway avasi SM-liigan voitolla Seinäjoella
17.06.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Timo: Kausi 2020 lähestyy
22.01.2020 Mad-Croc Lahti Racing
Brokstedt - Landshut 45-39. Timo Saksan mestari.
05.10.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Landshut - Brokstedt 42-42
29.09.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway Suomenmestari 2019!
16.09.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Smederna 48-42 - Lejonen tippui puolivälieriin
29.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Smederna - Lejonen 55-35
29.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway voitti SM-liigan runkosarjan viimeisenkin ottelun Hyvinkäällä
21.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 50-40
20.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahdelle viides peräkkäinen Suomen mestaruus
18.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Vetlanda 47-43
15.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Indianerna 54-36
13.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti kuudes EM-osakilpailussa Vojensissa
10.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Smederna - Lejonen 42-48
08.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Tarnow 48-42
05.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway kotivoittoon ennätysyleisön edessä perjantaina
04.08.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Dackarna 46-44
30.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Team Småland 53-37
30.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Kouvolan Mad-Croc Speedwaylle hopeaa speedwayn pariajon SM-finaalissa
27.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Piraterna - Lejonen 53-37
25.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway jatkaa voittamattomana speedwayn SM-liigassa
22.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway voitti Haapajärvellä
21.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Masarna 53-37
09.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Västervik - Lejonen 50-39
04.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Gdansk - Daugavpils 47-43
02.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Suomi kolmas pariajon EM-semifinaalissa
02.07.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Västervik 43-47
27.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Vargarna - Team Småland 52-38
27.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Ostrow 55-35
25.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Masarna - Lejonen 39-51
18.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Seinäjoella, Timo lainakuskina
18.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Rybnik - Daugavpils 54-36
18.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo neljäs GP-karsinnassa Abensbergissä
13.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Lodz 44-34
09.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway ylivoimaiseen voittoon Riikassa
09.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Daugavpils 51-39
03.06.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo: Paluu pohjeluun murtuman jälkeen ei sujunut suunnitellusti
30.05.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Katkennut pohjeluu pakottaa Timon huilaamaan
09.05.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 43-35, Timo loukkaantui
07.05.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Rybnik 37-53
05.05.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Brokstedt - Landshut 41-42
05.05.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Ostrow - Daugavpils 50-40
28.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timoa ei nähdä Speedwayn EM-sarjassa 2019
27.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo voitti Osterpokalin Gustrowissa!
21.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Gdansk 51-38
14.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Kilpailukalenteri päivitetty
08.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo ajoi loistavasti neljänneksi Wittstockissa
06.04.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Tarnow - Daugavpis 46-44, Timo maksimit
31.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Poznan - Daugavpils 37-40
29.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Rybnik - Lejonen 48-42
26.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Nice-liiga: Pohjoinen vs. Etelä 42-48
24.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Speedwaytä sunnuntaina!
24.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo avasi kilpailukauden voittamalla harjoitusottelun Pilassa
24.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Lahti Racing järjestää fanimatkan Daugavpilssiin 5.5
11.03.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Timo: Kausi lähestyy
04.02.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Teemu: Kylmästä lämpimämpään?
04.02.2019 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Speedway mukaan speedwayn SM-liigaan 2019
04.12.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Piraterna 46-44
20.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo vetäytyy Timanttiliigasta loukkaantumisen takia
14.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Piraterna - Griparna 54-36
14.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing Suomenmestari vuosimallia 2018
08.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lublin - Daugavpils 55-35
08.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Mega Lada voitti Togliatissa Anatoli Stepanov Memorialin
07.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti voitti Saksassa
02.09.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Nice liiga Semi 1 Daugavpils - Lublin 43-47
31.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Allsvenskan semi 1 Valsarna - Griparna 35-55
30.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Gdanskin osakilpailu Speedway Diamond Cupissa peruttu
30.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Valsarna - Griparna 40-50
29.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti kotona
26.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Gniezno 50-39
24.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Nokialla
22.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 59-30
21.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing jäi toiseksi Hyvinkäällä
21.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Rybnik - Daugavpils 56-34
19.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Dackarna 42-48
14.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Krakova - Daugavpils 45-45
13.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Vargarna - Griparna 49-41
10.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Indianerna - Lejonen 46-44
07.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo Lahti Suomenmestari vuosimallia 2018.
06.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Piraterna 55-35
04.08.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lodz - Daugavpils 50-40
31.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Pila 58-32, Timo MAX.
29.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Seinäjoella
25.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing jäi toiseksi kotiottelussa - Ahlbom loukkaantui
25.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Pila - Daugavpils 42-48
22.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Västervik - Lejonen 51-39
22.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Västervik 44-46
18.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Smederna - Lejonen 45-45
10.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo 12. Puolan Nice-liigan mestaruuskisassa
09.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing hopealle pariajon SM-finaalissa
07.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Nässjö 51-47
07.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Smederna 46-44
03.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lublin - Daugavpils 61-29
01.07.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Pila - Daugavpils - RAINOFF
24.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Holstebro - Holsted - RAINOFF
24.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Vetlanda - Lejonen 48-42
19.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Gdansk 48-42
17.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Valsarna 48-42
17.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Vetlanda 45-45
12.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Suomi tippui Speedway of Nationsista
06.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Piraterna - Griparna 42-48
05.06.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Masarna - Lejonen 36-54
29.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing toiseen voittoon Seinäjoella
29.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Lodz 51-39
26.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Griparna - Vargarna 56-34
26.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Indianerna 41-49
26.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Gdansk - Daugavpils 44-46
21.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo tippui jatkosta MM-karsinnassa
21.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Dackarna - Lejonen 54-36
15.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti sarja-avauksen Hyvinkäällä
10.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 39-51
08.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Lublin 42-48
06.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Gislaved - lehdistöpäivän kilpailun tulokset
06.05.2018 Mad-Croc Lahti Racing
EM-karsinta -TL#98
29.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo kuudes EM-karsinnassa
28.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Krakova 56-34
23.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Daugavpils - Rybnik 47-42
15.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Liiga-avaus perseelleen - kirjaimellisesti
09.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Gniezno - Daugavpils 57-33
08.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Ostrow - Daugavpils 43-47
06.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Teemu: Huhtikuu vielä hiljaiseloa
04.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Gdansk - Daugavpils 40-38
04.04.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Osterpokal peruttu Gustrowissa
31.03.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Opole - Lejonen/Griparna 44-43
30.03.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timon kuulumisia Euroopasta
30.03.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo harjoittelee Kroatiassa
24.03.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Mad-Croc Lahti Racing valloittaa speedwayvarikot kilpailukaudella 2018
14.02.2018 Mad-Croc Lahti Racing
Timo: Kuulumisia talvelta
28.12.2017 Lahti Racing
Lahti Racing palkinnot jaettu
12.11.2017 Lahti Racing
Saksa - Muu maailma 42-48
22.10.2017 Lahti Racing
Teemu: Kausi 2017
15.10.2017 Lahti Racing
Timo Lahti vaihtaa seuraa Ruotsin Elitserienissä
11.10.2017 Lahti Racing
KMMK Pariajon Suomenmestari - Historialliset 3 SM-mitalia veljeksille saman kauden aikana.
30.09.2017 Lahti Racing
Swindon - Poole 51-38 - Poole tippui finaalista
26.09.2017 Lahti Racing
Griparna - Suomi, RAINOFF
23.09.2017 Lahti Racing
Elit Vetlanda - Rospiggarna 60-30
21.09.2017 Lahti Racing
Elit Vetlanda - Rospiggarna 3rd RAINOFF
20.09.2017 Lahti Racing
Porin Nopea Racing Suomenmestari vuosimallia 2017
17.09.2017 Lahti Racing
Timo toinen Night of Fights-kilpailussa Saksassa
16.09.2017 Lahti Racing
Elit Vetlanda - Rospiggarna RAINOFF
13.09.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 44-46
12.09.2017 Lahti Racing
Poole - Swindon 44-46
11.09.2017 Lahti Racing
Pori voitti Hyvinkäällä ja käytännössä varmisti Suomenmestaruuden
11.09.2017 Lahti Racing
Pariajon SM-finaali peruttu sateen vuoksi
09.09.2017 Lahti Racing
Vargarna - Griparna 51-38
09.09.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 51-39 - Rospiggarna semifinaaliin
05.09.2017 Lahti Racing
Gdansk - Daugavpils 54-36
03.09.2017 Lahti Racing
Somerset - Poole 45-48, Poole to play-offs!
01.09.2017 Lahti Racing
King's Lynn - Poole 43-50
01.09.2017 Lahti Racing
Poole - King's Lynn 54-32
30.08.2017 Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 48-42
29.08.2017 Lahti Racing
Rye House - Poole 56-35
28.08.2017 Lahti Racing
Poole - Belle Vue 53-40
28.08.2017 Lahti Racing
Västervik - Griparna 49-41
24.08.2017 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 48-42, Rospiggarna play offeihin
22.08.2017 Lahti Racing
Poole - Leicester 56-34
21.08.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Gdansk 46-44
20.08.2017 Lahti Racing
Griparna - Västervik 49-41
17.08.2017 Lahti Racing
Poole - Wolverhampton 48-45
16.08.2017 Lahti Racing
Speedway palasi Nokialle - Porin Nopea Racing voittoon
16.08.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 53-35
15.08.2017 Lahti Racing
Timo 11. Nice-liigan mestaruuskisassa
13.08.2017 Lahti Racing
Porin Nopea Racing jälleen voittoon
12.08.2017 Lahti Racing
Poole - Rye house 30-60
11.08.2017 Lahti Racing
Griparna - Vargarna 50-40
09.08.2017 Lahti Racing
Porin Nopea Racing voitti Seinäjoella uusinnan jälkeen
09.08.2017 Lahti Racing
Wolverhampton - Poole 50-43
07.08.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Gdansk 50-28
06.08.2017 Lahti Racing
SM-liiga Hyvinkää - Rainoff
05.08.2017 Lahti Racing
Poole - Belle Vue, RAINOFF
03.08.2017 Lahti Racing
Belle Vue - Poole 59-31
01.08.2017 Lahti Racing
Rzeszow - Daugavpils 52-37
31.07.2017 Lahti Racing
Timolle neljäs Suomenmestaruus, Teemulle pronssia
29.07.2017 Lahti Racing
Poole - Somerset 44-45 / Swindon - Poole 56-34
29.07.2017 Lahti Racing
Rospiggana - Masarna 45-45
25.07.2017 Lahti Racing
Porin Nopea Racing jyräsi kotivoittoon lauantaina
24.07.2017 Lahti Racing
Örnarna - Griparna 38-52
20.07.2017 Lahti Racing
Poole - Swindon 36-56
19.07.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 49-41
18.07.2017 Lahti Racing
Ankkurit voitti Varkaudessa, Pori toinen
18.07.2017 Lahti Racing
Wolverhampton - Poole 44-48
17.07.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Tarnow 39-51
16.07.2017 Lahti Racing
Timo Lahti palaa speedwayn Englannin pääsarjaan.
15.07.2017 Lahti Racing
Griparna - Örnarna 52-38
13.07.2017 Lahti Racing
Lodz - Daugavpils 45-45
09.07.2017 Lahti Racing
Timo 7. Ruotsin mestaruuskisassa Avestassa
03.07.2017 Lahti Racing
Griparna - Västervik 46-44
29.06.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 43-47
27.06.2017 Lahti Racing
Tarnow - Daugavpils 61-29
22.06.2017 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 57-33
20.06.2017 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 59-31
19.06.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Pila 58-32
17.06.2017 Lahti Racing
Griparna - Vargarna 42-48
15.06.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 45-45
14.06.2017 Lahti Racing
Bydgoszcz - Daugavpils 45-45
11.06.2017 Lahti Racing
Griparna - Vargarna - RAIN OFF
08.06.2017 Lahti Racing
Porin Nopea Racing avasi SM-liigan voitolla Seinäjoella
07.06.2017 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 41-48
06.06.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Krakova 58-31
04.06.2017 Lahti Racing
Vargarna - Griparna 51-39
04.06.2017 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna, peruttu/cancelled
30.05.2017 Lahti Racing
Lahti Racing fanituotteet tilattavissa
29.05.2017 Lahti Racing
Krakova - Daugavpils 49-41
28.05.2017 Lahti Racing
Yyteri speedwayn tulokset
26.05.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 42-48
23.05.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Bydgoszcz 54-36
21.05.2017 Lahti Racing
Timo ei pystynyt lunastamaan paikkaa EM-sarjassa
20.05.2017 Lahti Racing
SEC Challenge livenä lauantaina kello 20.15
19.05.2017 Lahti Racing
Griparna - Örnarna 49-41
19.05.2017 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 47-43
16.05.2017 Lahti Racing
Örnarna - Griparna 41-48
12.05.2017 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 52-38, Timo päivän paras
09.05.2017 Lahti Racing
Timo jäi 10:nneksi ja karsiutui jatkosta GP-karsinnoissa
06.05.2017 Lahti Racing
Pila - Daugavpils 48-40
05.05.2017 Lahti Racing
SM-liigassa nähdään uusi moottori
02.05.2017 Lahti Racing
Timo voitti EM-karsinnan Italian Terenzanossa
02.05.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Lodz 51-39
30.04.2017 Lahti Racing
Lauantain matsi Tarnowissa peruttiin / Hallstavikissa aurinkoista
25.04.2017 Lahti Racing
Daugavpils - Rzeszow 56-34
17.04.2017 Lahti Racing
Gustrowin kisa peruttiin
16.04.2017 Lahti Racing
Gdansk - Daugavpils 52-38
09.04.2017 Lahti Racing
Teemu: Erilainen talvikausi takana
03.04.2017 Lahti Racing
Yhteistyökumppanit menestyksen taustalla
02.04.2017 Lahti Racing
Lejonen - Gniezno 45-33
31.03.2017 Lahti Racing
Gniezno - Daugavpils 44-46
28.03.2017 Lahti Racing
Timo täräytti kauden ensimmäiset maksimit sunnuntaina Opolessa
26.03.2017 Lahti Racing
Rawicz - Griparna 29-61
26.03.2017 Lahti Racing
Timo: Kauden alkuun vuorokausi
15.03.2017 Lahti Racing
Jääratakausi ohi, tulokset Vieremältä 4.3 ja 5.3
09.03.2017 Lahti Racing
Tulokset Orivesi 26.2
09.03.2017 Lahti Racing
Tulokset Kuopiosta 19.2.
24.02.2017 Lahti Racing
Tulokset Seinäjoelta 11.2.2017
17.02.2017 Lahti Racing
Iceroadracing @Seinäjoki 11.2.2017
10.02.2017 Lahti Racing
Jääratakisat lähestyvät
16.01.2017 Lahti Racing
Hyvää uutta vuotta 2017!
31.12.2016 Lahti Racing
Veljekset Poriin kilpailukaudelle 2017
27.11.2016 Lahti Racing
Saksa - Muu maailma 36-54
16.10.2016 Lahti Racing
Teemu: Mietteitä sieltä, missä vesi pyörii vastapäivään altaassa.
08.10.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 59-31, Timolle Elitserienin KULTAA!
01.10.2016 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 48-42
27.09.2016 Lahti Racing
Lodz - Daugavpils 46-44, Nice-liigan hopeaa Timolle
26.09.2016 Lahti Racing
SM-liigan hopeaa Sand Blowersille, Porin Nopea vei mestaruuden.
26.09.2016 Lahti Racing
Västervik - Griparna 50-40, Allsvenskan-hopeaa Timolle
26.09.2016 Lahti Racing
Daugavpils - Lodz 47-43
18.09.2016 Lahti Racing
Timo: Finaalit käsillä / Asiaa ensikaudesta
18.09.2016 Lahti Racing
Timo kuudes Cloppenburgissa
17.09.2016 Lahti Racing
Griparna - Västervik 44-46
17.09.2016 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 44-46
12.09.2016 Lahti Racing
Lodz - Rzeszow 62-28
12.09.2016 Lahti Racing
Sand Blowers toinen Hyvinkäällä
12.09.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 61-29
07.09.2016 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 35-55
06.09.2016 Lahti Racing
Pila - Lodz 40-50
04.09.2016 Lahti Racing
Valsarna - Griparna 46-44
03.09.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 55-35
30.08.2016 Lahti Racing
Teemu: Syksyn sävelet
30.08.2016 Lahti Racing
Schildbürgerpokal kutsukilpailu päättyi Maamme-lauluun
28.08.2016 Lahti Racing
Griparna - Valsarna 53-36
28.08.2016 Lahti Racing
Sand Blowers toinen Varkaudessa - Teemu loukkaantui
24.08.2016 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 42-48
24.08.2016 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 46-44
17.08.2016 Lahti Racing
Speedwayn SM-finaali: Timo Suomenmestari, Teemu 7.
13.08.2016 Lahti Racing
Timo: SM Finaali huomenna lauantaina
12.08.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 56-34
10.08.2016 Lahti Racing
Gdansk - Lodz 40-50
09.08.2016 Lahti Racing
Gdansk - Lodz - Siirretty sunnuntaille 7.8
06.08.2016 Lahti Racing
Örnarna - Griparna 36-54
06.08.2016 Lahti Racing
Holsted - Region Varde 37-47
04.08.2016 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 37-53
02.08.2016 Lahti Racing
Kouvola - Muu Suomi 60-24
01.08.2016 Lahti Racing
Valsarna - Griparna 49-41
28.07.2016 Lahti Racing
Hyvinkää voitti tiistaina, veljekset huippuvireessä!
26.07.2016 Lahti Racing
Griparna - Västervik 40-50
26.07.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 62-28
19.07.2016 Lahti Racing
Czestochowa - Lodz 46-44
17.07.2016 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 40-50
12.07.2016 Lahti Racing
Teemu: Destination South-Africa
09.07.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 57-33
05.07.2016 Lahti Racing
Lodz - Daugavpils 56-34
03.07.2016 Lahti Racing
Griparna - Vargarna 55-35
03.07.2016 Lahti Racing
Kouvola - Muu Suomi 30.7
30.06.2016 Lahti Racing
Sand Blowers voitti Hyvinkäällä
30.06.2016 Lahti Racing
Elit Vetlanda - Rospiggarna 44-46
28.06.2016 Lahti Racing
Bydgoszcz - Lodz 41-49
26.06.2016 Lahti Racing
Vargarna - Griparna 46-44
26.06.2016 Lahti Racing
Slangerup - Holsted 55-28
23.06.2016 Lahti Racing
SM-liiga: Hyvinkää toinen Varkaudessa
23.06.2016 Lahti Racing
Lodz - Krakow 52-38
19.06.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 55-35
15.06.2016 Lahti Racing
Team Finland voitti Nyköpingissä
15.06.2016 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 45-45
10.06.2016 Lahti Racing
Teemu: Lämmintä piisaa
06.06.2016 Lahti Racing
Daugavpils - Lodz 42-47
06.06.2016 Lahti Racing
Gnistorna - Griparna 43-47
02.06.2016 Lahti Racing
Grindsted - Holsted 44-40
02.06.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 52-38
31.05.2016 Lahti Racing
Timon tie nousi pystyyn MM-karsintasemifinaalissa Kroatiassa
29.05.2016 Lahti Racing
Sand Blowers yllätti otteluvoitolla
28.05.2016 Lahti Racing
Gnistorna - Vargarna 42-47
27.05.2016 Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 50-40
24.05.2016 Lahti Racing
Krakow - Lodz 35-55
22.05.2016 Lahti Racing
Munkebo - Holsted 39-44
21.05.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 47-43
17.05.2016 Lahti Racing
Timo viides Gustrowissa
17.05.2016 Lahti Racing
Timo viides Teterowissa
15.05.2016 Lahti Racing
Gnistorna - Västervik 39-51
15.05.2016 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 45-45
12.05.2016 Lahti Racing
Timo läpi GP-karsinnasta huippusuorituksella
07.05.2016 Lahti Racing
Holstebro - Holsted 37-47
07.05.2016 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 46-44
03.05.2016 Lahti Racing
Timon tie nousi uusinnassa pystyyn EM-karsinnoissa
30.04.2016 Lahti Racing
30.4 EM-karsinta TÄNÄÄN kello 15.
30.04.2016 Lahti Racing
24.4 Lodz - Gdansk 58-31
30.04.2016 Lahti Racing
24.4 Nelimaaottelu Saksassa
30.04.2016 Lahti Racing
Timo Puolassa, Teemu Saksassa
22.04.2016 Lahti Racing
Teemu: Ekat treenit ajettu
11.04.2016 Lahti Racing
Harjoitusottelu Torun - Lodz 48-41
08.04.2016 Lahti Racing
Kilpailukalenteri päivitetty
03.04.2016 Lahti Racing
Teemu: Eiköhän käännytä taas vasempaan!
27.03.2016 Lahti Racing
Timo: Reenikisa Lodzissa peruttu
25.03.2016 Lahti Racing
Timo Lahti on valmis ottamaan ratkaisevan askeleen maailman huipulle. Haluatko sinä olla mukana matkassa? / Timo Lahti is ready to reach the top. Do you want to show your support?
23.03.2016 Lahti Racing
Jäärata SM: Iisalmi
20.03.2016 Lahti Racing
SM-jäärata, Vieremä
19.03.2016 Lahti Racing
Timo: Ekat ajot ajettu
12.03.2016 Lahti Racing
Timo: Kausi lähestyy
03.03.2016 Lahti Racing
Timon jääratadebyytti siirtyy - konerikko
28.02.2016 Lahti Racing
Saarijärven jääradan tulokset
23.02.2016 Lahti Racing
Teemu: Ensimmäinen jääratakisa viikonloppuna
17.02.2016 Lahti Racing
Teemu: Ympyrä sulkeutui
20.01.2016 Lahti Racing
SPEEDWAY U21 SM FINAALI 6.8.2016
19.01.2016 Varkaus Racing Team ry
SPEEDWAY U21 EM Semifinaali 2.7.2016
19.01.2016 Varkaus Racing Team ry
Jääspeedway SM finaali 2016
19.01.2016 Varkaus Racing Team ry
Dohren: Saksa vs muu maailma
09.11.2015 Lahti Racing
Timo ei onnistunut Wittstockissa
11.10.2015 Lahti Racing
Timo voittoon Hallstavikissa, Teemu 9.
05.10.2015 Lahti Racing
26.9 Landshut - Stralsund 49-40
29.09.2015 Lahti Racing
Timo tippui neljännesfinaalissa kultaisessa kypärässä Pardubicessä
20.09.2015 Lahti Racing
Timo viides Olchingissa sunnuntaina
14.09.2015 Lahti Racing
Timo jatkaa voittoputkea, tällä kertaa Saksassa
12.09.2015 Lahti Racing
Timolle kolmas kulta, tällä kertaa Tanskan Superliigasta!
10.09.2015 Lahti Racing
TIMO: MYYDÄÄN PYÖRIÄ
08.09.2015 Lahti Racing
Lublin - Pila 0-40, pelleily isolla P:llä
06.09.2015 Lahti Racing
Sand Blowers voitti SM-liigan ja joukkue Suomenmestaruuden
05.09.2015 Lahti Racing
Timo: Suomenmestari x 2
03.09.2015 Lahti Racing
SM-finaali: Timo Suomenmestari, Teemulle pronssia
31.08.2015 Lahti Racing
Munkebo - Holsted 51-35
31.08.2015 Lahti Racing
Huippukuntoinen Sand Blowers otteluvoittoon Porissa
26.08.2015 Lahti Racing
Tulokset viikko 34 / Results W34
24.08.2015 Lahti Racing
Tulokset viikko 33 / Results W33
24.08.2015 Lahti Racing
Griparna - Gnistorna 47-43
07.08.2015 Lahti Racing
Esbjerg - Munkebo 44-37
06.08.2015 Lahti Racing
Hyvinkää voittoon tiistaina, Teemun kisa päättyi viimeisen erän kolariin
06.08.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 39-51
05.08.2015 Lahti Racing
Speedwayn SM-finaali RAIN OFF
02.08.2015 Lahti Racing
Gnistorna - Griparna 46-44
02.08.2015 Lahti Racing
Pila - Lublin 59-31
26.07.2015 Lahti Racing
Gnistorna - Örnarna 47-43
23.07.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 30-30, tulos jää voimaan / results count
21.07.2015 Lahti Racing
Teemu: Etelästä vauhtia SM-finaaliin
19.07.2015 Lahti Racing
SM-liiga Porissa Rain off
19.07.2015 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 39-51
14.07.2015 Lahti Racing
Sand Blowers toinen Hyvinkäällä, Timo kisan paras pistemies
12.07.2015 Lahti Racing
Munkebo - Holsted RAINOFF
12.07.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 38-52
07.07.2015 Lahti Racing
Masarna - Gnistorna 63-27
03.07.2015 Lahti Racing
Munkebo - Holstebro 63-20
03.07.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 47-42
03.07.2015 Lahti Racing
Lublin - Gdansk 47-43
29.06.2015 Lahti Racing
Team Finland kolmas Hagforssissa
29.06.2015 Lahti Racing
Vargarna - Gnistorna 50-40
26.06.2015 Lahti Racing
Grindsted - Munkebo 41-42
26.06.2015 Lahti Racing
Lublin - Pila 48-42
21.06.2015 Lahti Racing
Holstebro - Munkebo 44-40
21.06.2015 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 50-40
16.06.2015 Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna 53-37
16.06.2015 Lahti Racing
Sunnuntain otteluiden tulokset / Results from Sunday
16.06.2015 Lahti Racing
Hyvinkää kolmas Porissa
13.06.2015 Lahti Racing
Holsted - Munkebo 41-45
11.06.2015 Lahti Racing
Hyvinkää toinen tiistaina
11.06.2015 Lahti Racing
Munkebo - Grindsted 58-28
07.06.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 50-40
02.06.2015 Lahti Racing
Örnarna - Gnistorna 47-43
28.05.2015 Lahti Racing
Fjelsted - Munkebo 46-38
28.05.2015 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 46-38
27.05.2015 Lahti Racing
Lublin - Pila RAINOFF
25.05.2015 Lahti Racing
Gnistorna - Valsarna 42-46
21.05.2015 Lahti Racing
Slangerup - Munkebo 34-53
21.05.2015 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna RAINOFF
20.05.2015 Lahti Racing
Tampere Speedway GP, Timo 15th with 3 points.
17.05.2015 Lahti Racing
RATINA SGP: Kuvia lauantailta
17.05.2015 Lahti Racing
RATINA SGP: Timo valmiina!
16.05.2015 Lahti Racing
Munkebo - Slangerup 44-38
14.05.2015 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 32-22
14.05.2015 Lahti Racing
Hyvinkään SM-liiga: PERUTTU / CANCELLED
12.05.2015 Lahti Racing
Timo is powered by Lahti Racing supporters in GP
10.05.2015 Lahti Racing
Hyvinkää voittoon liiga-avauksessa! / Sand Blowers won first SM-liiga race!
09.05.2015 Lahti Racing
Gnistorna - Masarna 34-56
09.05.2015 Lahti Racing
Lejonen - Rospiggarna and Munkebo - Holsted RAINOFF
06.05.2015 Lahti Racing
Ratina test match
03.05.2015 Lahti Racing
Viime viikon harjoitusottelut / Last weeks training matches
02.05.2015 Lahti Racing
SM-liiga Varkaus 26.5.2015
27.04.2015 Varkaus Racing Team ry
Gdansk - Lublin 52-38
26.04.2015 Lahti Racing
Timo Lahti speedwayn MM-osakilpailuun Tampereelle
21.04.2015 Lahti Racing
Hallstavikin harjoitusleiri
12.04.2015 Lahti Racing
Timo 13. Gustrowissa / Timo 13th in Gustrow
04.04.2015 Lahti Racing
APRILLIA, juo Mad-Croccia
02.04.2015 Lahti Racing
Timo lentäjäkouluun, ura speedwaykuljettajana ohi
01.04.2015 Lahti Racing
Krosno - Lublin 48-29 (training match)
30.03.2015 Lahti Racing
Timo: Eka kosketus rataan tälle vuodelle
24.03.2015 Lahti Racing
Teemu: Askelmerkit kaudelle 2015
26.02.2015 Lahti Racing
Hyvää joulua / Merry Christmas
24.12.2014 Lahti Racing
Timo: Kauden 2014 summaus ja kauden 2015 kuviot
17.11.2014 Lahti Racing
Timo löysi ajopaikan Allsvenskaniin Malmösta / Timo signs for Malmo in Allsvenskan
17.11.2014 Lahti Racing
Teemu: Kausi 2014, behind the scenes
17.10.2014 Lahti Racing
Team Kymi, Suomen mestarit vuosimallia 2014!
13.10.2014 Lahti Racing
Teemu: Golden Helmet, Timo 9, turistilauman kannustamana
09.10.2014 Lahti Racing
Krakova - Ostrow 54-36
28.09.2014 Lahti Racing
Ostrow - Pila 65-25
21.09.2014 Lahti Racing
Kymi voitti kotona, mestaruus pisteen päässä
21.09.2014 Lahti Racing
Rospiggarnan kausi päättyi semifinaaliin
16.09.2014 Lahti Racing
Eastbourne ei pystynyt rutistamaan playoffeihin / Eastbourne didn't made to playoffs
16.09.2014 Lahti Racing
Pila - Ostrow 39-51
14.09.2014 Lahti Racing
Kymi jäi kolmanneksi lauantaina
14.09.2014 Lahti Racing
Double header Coventry - Eastbourne
14.09.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 47-43
09.09.2014 Lahti Racing
Teemu: SM-liigassa näyttää hyvältä, loppupuristus jäljellä
08.09.2014 Lahti Racing
Kymi toiseksi Porissa
07.09.2014 Lahti Racing
Eastbourne - King's Lynn 49-44
07.09.2014 Lahti Racing
Swindon - Wolverhampton (Timo guest) 59-35
07.09.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 50-40 (
03.09.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Lakeside 50-40
31.08.2014 Lahti Racing
Puolivälierä 1/2 Smederna - Rospiggarna 41-49
27.08.2014 Lahti Racing
Rain off maanantai / Monday
25.08.2014 Lahti Racing
Rawicz - Ostrow 38-51
25.08.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Wolverhampton 55-35
25.08.2014 Lahti Racing
Internet-sivujen päivityksiä
24.08.2014 Speedwaysanomat
Kings Lynn - Eastbourne 34-23
22.08.2014 Lahti Racing
Dackarna - Rospiggarna 46-44
20.08.2014 Lahti Racing
Internet-sivujen päivityksiä
18.08.2014 Speedwaysanomat
Lahti Racingin synkkä lauantai / Awful Saturday for Lahti Racing
17.08.2014 Lahti Racing
Swindon - Eastbourne 56-36
14.08.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Piraterna 44-45
13.08.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Swindon 53-40
12.08.2014 Lahti Racing
Smederna - Rospiggarna 48-42
05.08.2014 Lahti Racing
Krakova - Ostrow 44-46
04.08.2014 Lahti Racing
Team Finland viikonlopun tulokset / Team Finland results
31.07.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Västervik 55-35
22.07.2014 Lahti Racing
Eastbournen matsit viikonloppuna / Eastbourne matches in weekend
22.07.2014 Lahti Racing
Leicester - Eastbourne 45-44
14.07.2014 Lahti Racing
Kymi toiseksi sunnuntaina Seinäjoella
14.07.2014 Lahti Racing
Kymi voitti lauantaina
14.07.2014 Lahti Racing
Vargarna - Rospiggarna 44-45
09.07.2014 Lahti Racing
Team Finland toinen Eskilstunassa sunnuntaina / Team Finland second in Eskilstuna
07.07.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Kings Lynn 49-40
06.07.2014 Lahti Racing
Teemulle hyvä kisa Avestassa / Teemu had a good race in Avesta
06.07.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Indianerna 50-40
01.07.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Poole 45-45
30.06.2014 Lahti Racing
Kuusankosken SM-liigakisa RAINOFF
30.06.2014 Lahti Racing
Ostrow - Pila 56-34
29.06.2014 Lahti Racing
Team Finland voittoon Nyköpingissä / Team Finland won in Nyköping
29.06.2014 Lahti Racing
Rospiggarna 56 - Smederna 34
26.06.2014 Lahti Racing
Elit Vetlanda-Rospiggarna 52-38
25.06.2014 Lahti Racing
Brokstedt - Landshut 53-40
22.06.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Dackarna 41-49
17.06.2014 Lahti Racing
Ostrow - Krosno 54-36
15.06.2014 Lahti Racing
Teemu neljäs Kauhajoki Speedwayssa
15.06.2014 Lahti Racing
Teemu: Työ tekijäänsä kiittää
12.06.2014 Lahti Racing
Piraterna - Rospiggarna 45-45
12.06.2014 Lahti Racing
Timo loisti jälleen Saksassa sunnuntaina! / Timo second in Gustrow
09.06.2014 Lahti Racing
Kymin joukkue toinen Porissa ja samalla SM-liigan kärkipaikalla!
08.06.2014 Lahti Racing
Team Kotkan Putkityö avasi SM-liigan voitolla
07.06.2014 Lahti Racing
Varde Elitesport - Holsted 47-39
07.06.2014 Lahti Racing
Munkebo - Holsted 40-44
04.06.2014 Lahti Racing
RAINOFF Rospiggarna - Smederna
04.06.2014 Lahti Racing
RAINOFF Belle Vue - Eastbourne
02.06.2014 Lahti Racing
Krosno - Ostrow 48-42
01.06.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Leicester 55-36
01.06.2014 Lahti Racing
Yyteri speedway Lahden veljesten juhlaa
29.05.2014 Lahti Racing
Västervik - Rospiggarna 43-47
28.05.2014 Lahti Racing
Wolverhampton - Eastbourne 61-32
27.05.2014 Lahti Racing
Pila - Ostrow 40-49
25.05.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Swindon 54-37
25.05.2014 Lahti Racing
Timo: Birmingham 52 Eastbourne 44 / Fiilikset
22.05.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Vargarna 52-38
20.05.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Coventry 61-30
18.05.2014 Lahti Racing
Indianerna - Rospiggarna 42-47
13.05.2014 Lahti Racing
Division 1 rain off
11.05.2014 Lahti Racing
Rospiggarna - Elit Vetlanda 46-44
06.05.2014 Lahti Racing
Ostrow - Krakova 52-38
04.05.2014 Lahti Racing
Teemulle kylmää kyytiä Master of Speedwayssa / Master of Speedway, tough one for Teemu
04.05.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Wolverhampton 59-31
04.05.2014 Lahti Racing
Team Finland jäi viimeiseksi harjoituskisassa Nyköpingissä
02.05.2014 Lahti Racing
Leicester - Eastbourne 49-41
26.04.2014 Lahti Racing
Swindon - Eastbourne 46-44
24.04.2014 Lahti Racing
Timo: Swindon Robins - Eastbourne Eagles, tonight!
24.04.2014 Lahti Racing
Opole - Ostrow 41-49
22.04.2014 Lahti Racing
Timo voittoon Gustrowissa / Timo won in Gustrow!
19.04.2014 Lahti Racing
Pitkäperjantain 2 matsia Englannissa / 2 matches on Good Friday
19.04.2014 Lahti Racing
Teemu: Homma käyntiin
15.04.2014 Lahti Racing
Ostrow - Rawicz 58-32
13.04.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Belle Vue 50-43
13.04.2014 Lahti Racing
Poole - Eastbourne 52-37
09.04.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Leicester 52-37
05.04.2014 Lahti Racing
Teemu: Viimeisiä viikonloppuja ilman mopoja / One of last weekends without bikes
04.04.2014 Lahti Racing
Timo: Huikeat tukijoukot tälle vuodelle/ Awesome sponsors this season
03.04.2014 Lahti Racing
Lausunto, SGP Tampere 17.5 / Statement, SGP Tampere 17.5
02.04.2014 Lahti Racing
Eastbourne - Birmingham 62-30
30.03.2014 Lahti Racing
Joonas Kylmäkorpi testimonial, Eastbourne 22.3
23.03.2014 Lahti Racing
Timo Eastbourneen / Timo signs to Eastbourne
22.03.2014 Lahti Racing
Perjantain harjoitusottelu Youtubessa
15.03.2014 Lahti Racing
Ostrow - Zielona Gora 32-58
14.03.2014 Lahti Racing
Teemu: Kuukauden päästä koneet käyntiin myös meikäläisellä!
12.03.2014 Lahti Racing
Timo: Ekat reenit ajettu. / First practice done
12.03.2014 Lahti Racing
Mad-Croc - Lahti Racing
13.02.2014 Lahti Racing
Teemu: Groningen, +8, sataa..
09.02.2014 Lahti Racing
Timon Puolan joukkueen julkistamistilaisuus 15.45 alkaen netti TV:ssä! / Ostrow team presentation on web tv 15.45 GMT +2
01.02.2014 Lahti Racing
Timo: Lunta odotellessa
23.01.2014 Lahti Racing
Teemu: Lomat lusittu
10.01.2014 Lahti Racing
Timo: Puola, Tanska ja Ruotsi valmiina, ulos Eastbournesta Englannissa / Poland, Sweden and Denmark done, out from Eastbourne!
16.12.2013 Lahti Racing
Teemu: Pullopostillako?
15.12.2013 Lahti Racing
Teemu: Keski-Euroopan hirmumyrsky
05.12.2013 Lahti Racing
Timo tänään televisiossa
23.11.2013 Lahti Racing
Teemu: Mo-on!
22.11.2013 Lahti Racing
Timo: Kausi 2013 & Tulevaisuuden suunnitelmat
03.11.2013 Lahti Racing
Videoita Youtubessa
24.10.2013 Lahti Racing
Timo voitti Dohrenissa
20.10.2013 Lahti Racing
VII Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Grudziądza
13.10.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Belle Vue 60-33
13.10.2013 Lahti Racing
Timon taival päättyi puolivälieriin
29.09.2013 Lahti Racing
Timo voitti nuorten kultaisen kypärän / Timo won Zlata Stuha!
28.09.2013 Lahti Racing
Timo kultaisessa kypärässä tänä viikonloppuna / Timo in Czech golden helmet this weekend!
27.09.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Belle Vue 20-16, keskeytetty / abandoned
14.09.2013 Lahti Racing
Rospiggarna nousi Elitserieniin / Rospiggarna promoted to Elitserien
12.09.2013 Lahti Racing
Lubos Tomicek memorial, Timo 7.
10.09.2013 Lahti Racing
Krakova - Rybnik 43-47
08.09.2013 Lahti Racing
Teemu: Tervitused Eestist!
05.09.2013 Lahti Racing
Krakowa kärsi murska tappion Rybnikissä
01.09.2013 Lahti Racing
Eastbourne voitti molemmat ottelut lauantaina / Eastbourne won both matches on Saturday
01.09.2013 Lahti Racing
Rospiggarna finaaliin, Timo ei joukkueessa / Rospiggarna to final, Timo not selected to the team
30.08.2013 Lahti Racing
Elämää Timo Lahden mukana speedway ammattilaisena
28.08.2013 Lahti Racing
Teemu: Päivitys voinnista
27.08.2013 Lahti Racing
Teemun kisa päättyi sairaalaan
25.08.2013 Lahti Racing
Timo jäi kauas kärjestä Challengessa
24.08.2013 Lahti Racing
Tänään ovat panokset kohdallaan
24.08.2013 Lahti Racing
Timo guest riderina- Poolelle tappio
24.08.2013 Lahti Racing
Kotkat voitti SM-liigan
20.08.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Kings Lynn 53-39
20.08.2013 Lahti Racing
Krakova - Krosno 54-36
18.08.2013 Lahti Racing
Vain 5 erää erottaa Timon 2014 MM-sarjasta
16.08.2013 Lahti Racing
Holsted - Grindsted 53-34
14.08.2013 Lahti Racing
Timo: Holsted Huomenna. LIVE TV LINKKI! / Holsted tomorrow. LIVE TV LINK!
13.08.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Lakeside 49-41
11.08.2013 Lahti Racing
Eastbourne jyrättiin maanrakoon
10.08.2013 Lahti Racing
Timo varamiehenä jatkoon
07.08.2013 Lahti Racing
Poole - Eastbourne 56-38
06.08.2013 Lahti Racing
Krakova - Opole 60-30
04.08.2013 Lahti Racing
Gislavedissä tuskaista
02.08.2013 Lahti Racing
Timo: Gislavedissa tänään / Gislaved tonight
01.08.2013 Lahti Racing
Eastbourne kukisti sarjakärjen kotonaan
30.07.2013 Lahti Racing
Timolle pronssia Latvian mestaruuskisassa / Timo got bronze in Latvian championship!
28.07.2013 Lahti Racing
Timolle maksimipistein viides U-21 SM-kulta
27.07.2013 Lahti Racing
Rospiggarna - Griparna 48-42
26.07.2013 Lahti Racing
Birmingham - Eastbourne 48-46
25.07.2013 Lahti Racing
Teemu: SM-liigassa taistelu kovenee
24.07.2013 Lahti Racing
Victoria Pila - Wanda Krakow 60-30
22.07.2013 Lahti Racing
Maksimi Timo kiskoi Sand Blowersin otteluvoittoon
20.07.2013 Lahti Racing
SM-liiga Seinäjoki
16.07.2013 Lahti Racing
Kuvia kilpailuista näytillä
16.07.2013 Lahti Racing
Wittstock - Brokstedt 34-52
14.07.2013 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 43-47
12.07.2013 Lahti Racing
Krakova - Pila 54-36
07.07.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Peterborough 54-36
07.07.2013 Lahti Racing
Timo: Liekeissä / On fire
06.07.2013 Lahti Racing
100 clubin toinen voittaja arvottu / 100 club second winner
06.07.2013 Lahti Racing
Rospiggarna - Gnistorna 51-38
04.07.2013 Lahti Racing
Krakow - Krosno 51-39
30.06.2013 Lahti Racing
Kotkat voitti Sand Blowersin pisteellä
29.06.2013 Lahti Racing
Wolverhampton - Eastbourne 55-38
26.06.2013 Lahti Racing
GP semi peruttu
24.06.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Poole 35-55
24.06.2013 Lahti Racing
SM-liiga, Seinäjoki. Sand Blowers venyi otteluvoittoon, Kotkat jäi kolmanneksi
19.06.2013 Lahti Racing
Kaupunki-Cup, Pori 15.6
17.06.2013 Lahti Racing
Peterborough - Eastbourne 53-42
15.06.2013 Lahti Racing
Eastbourne -Wolverhampton 47-43
10.06.2013 Lahti Racing
Gnistorna - Rospiggarna 46-44
07.06.2013 Lahti Racing
Timo kiskoi Sand Blowersin otteluvoittoon
04.06.2013 Lahti Racing
Belle Vue - Eastbourne 57-37
03.06.2013 Lahti Racing
Teemu: Ready to race!
03.06.2013 Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 44-45
30.05.2013 Lahti Racing
Timo: Puolassa 14+1, tänään ja huomenna Ruotsissa. / 14+1 in Poland, today and tomorrow Sweden.
29.05.2013 Lahti Racing
Teemu: @ Narvik
27.05.2013 Lahti Racing
Rybnik - Krakow 50-40
26.05.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Swindon 48-42
26.05.2013 Lahti Racing
Teemu neljäs Seinäjoki speedwayssa / Teemu 4th in Seinäjoki speedway
25.05.2013 Lahti Racing
Griparna - Rospiggarna 39-51
23.05.2013 Lahti Racing
Timo: Nyköping tänään / Meeting tonight in Nyköping
23.05.2013 Lahti Racing
SGP2014 karsinta, TIMO JATKOON! / SGP2014 Timo clears his way to semi final
20.05.2013 Lahti Racing
38. Pfingstpokal & Fritz-Suhrbier-Pokal
20.05.2013 Lahti Racing
SGP2014 Karsinta Abensbergista LIVE-TV
19.05.2013 Lahti Racing
Rospiggarna - Lejonen 58-32, Timo paid MAX
16.05.2013 Lahti Racing
Teemu: Muutama matsi ajettu
13.05.2013 Lahti Racing
Wanda Krakow - Rybnik 47-43
12.05.2013 Lahti Racing
U-21 karsinnan tulokset ja kommentit / U-21 qualifier results with comments
12.05.2013 Lahti Racing
U21 MM-karsinnan LIVE
11.05.2013 Lahti Racing
Coventry - Eastbourne 52-38
10.05.2013 Lahti Racing
Helatorstain kisat / Thursdays matches
10.05.2013 Lahti Racing
Birmingham - Eastbourne 62-31
09.05.2013 Lahti Racing
Opole - Krakova 53-37
06.05.2013 Lahti Racing
Kaupunki-Cup, Tallinna
06.05.2013 Lahti Racing
Poole - Eastbourne 53-39
02.05.2013 Lahti Racing
Teemu: Wappukuulumisia
01.05.2013 Lahti Racing
Timo: Kiireinen&tärkeä kuukausi tulossa / Busy&important month coming up
30.04.2013 Lahti Racing
Krakova - Rivne 67-23
28.04.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Poole 53-42
28.04.2013 Lahti Racing
Swindon - Eastbourne 49-43
26.04.2013 Lahti Racing
Wolverhampton - Eastbourne 59-34
22.04.2013 Lahti Racing
Teemu: Ekat treenit
22.04.2013 Lahti Racing
KSM Krosno - Wanda Krakow 46-44
21.04.2013 Lahti Racing
Timo: Debyytti Puolassa sunnuntaina!!!! / Debut in Poland on Sunday!!
18.04.2013 Lahti Racing
Kings Lynn - Eastbourne 51-39
18.04.2013 Lahti Racing
Timo: Viikonloppu / Weekend
16.04.2013 Lahti Racing
Teemu: Laitteet valmiina
08.04.2013 Lahti Racing
Timo: viime viikko / last week
08.04.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Wolverhampton 47-46
07.04.2013 Lahti Racing
Peterborough - Eastbourne 54-39
06.04.2013 Lahti Racing
Eastbourne - Lakeside 52-41
30.03.2013 Lahti Racing
Lakeside - Eastbourne 49 - 40
29.03.2013 Lahti Racing
Teemu: Diplomi-insinööri
29.03.2013 Lahti Racing
Timo: Kaksi kisaa huomenna / Two meetings tomorrow
28.03.2013 Lahti Racing
Timo: Lauantain kisa peruttiin / Saturdays meeting rained off
25.03.2013 Lahti Racing
Timo: Eka matsi huomenna / First meeting tomorrow
22.03.2013 Lahti Racing
Teemu: Tiukka flunssa
17.03.2013 Lahti Racing
Timo: Ekat ajot ajettu / First laps done
12.03.2013 Lahti Racing
Timo: Muutoksia suunnitelmiin / Change of plans
07.03.2013 Lahti Racing
Timo: Kausi 2013 lähellä / Welcome speedway season 2013
04.03.2013 Lahti Racing
Teemu: Ikinä ei pitäisi sanoa ei ikinä
01.03.2013 Lahti Racing
Teemu: Savonia, 40km, noin 2h 52min
18.02.2013 Lahti Racing
Teemu: Hiihtokoulu
14.02.2013 Lahti Racing
Timon kuulumisia lauantain motorsportista! Linkki
09.02.2013 Lahti Racing
Teemu: Velat maksettu
06.02.2013 Lahti Racing
Fanikamoja myytävänä! / Fan stuff for sale
04.02.2013 Lahti Racing
Timo: Leikkaus meni hyvin, kaikki valmiina kauteen / Operation went well, everything ready for the season
04.02.2013 Lahti Racing
Messujen tunnelmia
02.02.2013 Lahti Racing
Teemu: MP-messut viikonloppuna!
29.01.2013 Lahti Racing
Timo: Leikkaus huomenna / Operation tomorrow
24.01.2013 Lahti Racing
Timo: Jatkoa Eastbournen kanssa, Leikkaus vielä ennen kauden alkua! / Timo stays with Eastbourne, Operation before the season starts!
22.01.2013 Lahti Racing
Timo: Hiihtokisat Ruotsissa / Skiing competition in Sweden
19.01.2013 Lahti Racing
Teemu: Paluu todellisuuteen
10.01.2013 Lahti Racing
Timo: Hyviä Uutisia 2013! / Good News for 2013!
03.01.2013 Lahti Racing
Timo: Hyvää Joulua & Uutta vuotta 2013! / Timo Daugavpilssiin 2013
27.12.2012 Lahti Racing
Timo: Merry Christmas & Happy New Year 2013 / Timo to Daugavpils 2013!
27.12.2012 Lahti Racing
 Kiitos tuesta vuoden 2012 aikana!
 12.12.2012 Lahti Racing
Timo: TJ 0!
10.12.2012 Lahti Racing
Teemu: Elämää Intiassa
02.12.2012 Lahti Racing
Teemu: Movember has ended atleast in India!
30.11.2012 Lahti Racing
Timo: Reeniä / Kaukon häät / Exercising / Kauko´s wedding
30.11.2012 Lahti Racing
SML:n 90-vuotis juhlagaala
25.11.2012 Lahti Racing
Teemu: Destination India
25.11.2012 Lahti Racing
Elämysvuokraamo Bunkkeri liittyy tukijoukkoihin
20.11.2012 Lahti Racing
Teemu: Nopeita muutoksia + movember päivitys
18.11.2012 Lahti Racing
Timo: Yleisön pyynnöstä movember päivitys!
15.11.2012 Lahti Racing
Timo: Kytkinlevyjä
14.11.2012 Lahti Racing
Mopo myytävänä!! + muuta
08.11.2012 Lahti Racing
Timo: Haaste Teemulle / Challenge to Teemu
06.11.2012 Lahti Racing
Teemu: 1st of Movember!
01.11.2012 Lahti Racing
Timo Eastbournen vuoden kuljettaja!
31.10.2012 Lahti Racing
Kauden 2012 viimeiset tulokset
28.10.2012 Lahti Racing
Timo: Kausi pulkassa / Season 2012 done
17.10.2012 Lahti Racing
Teemu: Kiva viikko tiedossa
16.10.2012 Lahti Racing
Kultainen kypärä päättyi pettymykseen Timon osalta
14.10.2012 Lahti Racing
Zlata Stuha, Timo jäi viidenneksi / Timo 5th
13.10.2012 Lahti Racing
Timo: Pardubicen viikonloppu / Weekend in Pardubice
11.10.2012 Lahti Racing
Timon mietteet ennen kultaista kypärää
11.10.2012 Lahti Racing
Timo: Vettä Saksassa / Rain off in Germany
08.10.2012 Lahti Racing
Timo: Kauden viimeset matsit / Last meeting of the season!
04.10.2012 Lahti Racing
Timo jatkaa Rospiggarnassa / Timo stays in Rospiggarna
03.10.2012 Lahti Racing
Teemu: Uusi haaste viikonloppuna
03.10.2012 Lahti Racing
100 Club-sponsorointi 2013 / 100 Club 2013 launched
29.09.2012 Lahti Racing
Timo myy speedway tavaraa! / Timo is selling speedway stuff
27.09.2012 Lahti Racing
Timo teki historiaa voittamalla neljännen U-21 Suomenmestaruuden Porissa!
16.09.2012 Lahti Racing
Timo: U-21! / Season 2012
16.09.2012 Lahti Racing
Rospiggarnan vauhti ei riittänyt Eliittin
13.09.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 45-45
12.09.2012 Lahti Racing
Peterborough - Eastbourne 54-38
11.09.2012 Lahti Racing
Teemu: Viikonlopun kisat
10.09.2012 Lahti Racing
Griparna - Rospiggarna 31-59
06.09.2012 Lahti Racing
Eastbournelle jälleen tappio
05.09.2012 Lahti Racing
Eastbournen jatko vaikeutui
04.09.2012 Lahti Racing
Belle Vue - Eastbourne 55-36
03.09.2012 Lahti Racing
Teemu: Joukkuepeliä
02.09.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Belle Vue 61-29
02.09.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Aces
02.09.2012 Lahti Racing
Lehtijuttuja Ruotsin kisasta / Newspapers from Sweden
01.09.2012 Lahti Racing
Timo: Semi Final part 1 / 15p!!
31.08.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Griparna 59-31, Timo maksimit!
30.08.2012 Lahti Racing
Holsted - Holstebro 51-35
29.08.2012 Lahti Racing
Timo: Sm Finaali / Finnish Final
28.08.2012 Lahti Racing
Timo speedwayn suomenmestari 2012
25.08.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Gnistorna 63-27
24.08.2012 Lahti Racing
Holstebro - Fjelsted 42-41
23.08.2012 Lahti Racing
Poika on tullut kotiin, Keittiöpiste Suomen mestaruuteen! / Keittiöpiste took Finnish team championship!
21.08.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Wolves
19.08.2012 Lahti Racing
Eastbourne ajoi murskaavan kotivoiton
19.08.2012 Lahti Racing
Keittiöpiste jäi kolmanneksi-taistelu mestaruudesta huipentuu kotiotteluun
18.08.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles 43 - Hammers 47
18.08.2012 Lahti Racing
Timo: Takaisin radalle / Back on track
17.08.2012 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 46-44
16.08.2012 Lahti Racing
Teemu: Ei murtumia / No fractures
16.08.2012 Lahti Racing
Timo loukkaantui Tanskassa / Timo injured in Denmark
15.08.2012 Lahti Racing
Videopätkiä Holstebro - Outrup kisasta / Video clips from Denmark
14.08.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Örnarna 69-21
09.08.2012 Lahti Racing
Kings Lynn - Eastbourne 51-39
08.08.2012 Lahti Racing
Kuusankosken liigamatsi PERUTTU
07.08.2012 Lahti Racing
Wolverhampton - Eastbourne 47-42
07.08.2012 Lahti Racing
Teemu: Kisapäivä huomenna!
06.08.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Peterborough 47-43
05.08.2012 Lahti Racing
Timo: Ruotsi ja Tanska / Sweden & Denmark
04.08.2012 Lahti Racing
Holstebro - Outrup 46-38
03.08.2012 Lahti Racing
Griparna - Rospiggarna 45-45
02.08.2012 Lahti Racing
Keittiöpiste hävisi uusinnassa
31.07.2012 Lahti Racing
U21 SM-finaali ensi lauantaina
31.07.2012 Niko Siltaniemi Speedway
Grindsted - Holstebro 46-38
30.07.2012 Lahti Racing
Grindsted - Holstebro LIVE
30.07.2012 Lahti Racing
Teemu: Ready to race!
30.07.2012 Lahti Racing
Kotivoitto perjantaina King's Lynnista
28.07.2012 Lahti Racing
Timo: Robins - Eagles
27.07.2012 Lahti Racing
Swindon - Eastbourne 53-38
26.07.2012 Lahti Racing
Huppareita / Hoodies available!
26.07.2012 Lahti Racing
Peterborough - Eastbourne 58-36
23.07.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Brummies
22.07.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Birmingham 54-38
22.07.2012 Lahti Racing
Timo: Rospiggarna - Smederna
20.07.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Smederna 54-35
19.07.2012 Lahti Racing
Timo: Synttärit! / Birthday!
17.07.2012 Lahti Racing
Veljekset Latvian televisiossa / Brothers in Latvian television
17.07.2012 Lahti Racing
Timo: Homma jatkuu / Back on track
15.07.2012 Lahti Racing
Keittiöpiste toinen Hyvinkäällä / Keittiöpiste second in Hyvinkää
14.07.2012 Lahti Racing
Teemu: Kulkee!
11.07.2012 Lahti Racing
Latvian avoin mestaruuskisa / Latvian championship
10.07.2012 Lahti Racing
Keittiöpisteen hirmu vire jatkuu
07.07.2012 Lahti Racing
Timo: SM Liiga Hyvinkää
07.07.2012 Lahti Racing
Timo: Rospiggarna - Masarna
06.07.2012 Lahti Racing
Timo hyvässä vauhdissa Rospiggarnan kotiottelussa
05.07.2012 Lahti Racing
Teemu: Mitähän eilen oikein tapahtui?
04.07.2012 Lahti Racing
Kotikisa / Home match
04.07.2012 Lahti Racing
Timo: Poolessa vettä / Rain off at Poole
04.07.2012 Lahti Racing
Timo: Speedwayta, leikkiä ja kiireistä aikaa
04.07.2012 Lahti Racing
Timon tie nousi pystyyn MM-karsinnoissa
01.07.2012 Lahti Racing
Coventry - Eastbourne 38-52
30.06.2012 Lahti Racing
Timo mukaan GP-semifinaaliin numerolla 14 / Timo number 14 in Vojens
29.06.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Hammers
26.06.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Lakeside 51-39
25.06.2012 Lahti Racing
Live on Sky, Eastbourne Eagles - Lakeside Hammers
25.06.2012 Lahti Racing
Timo arvottu Tanskaan
23.06.2012 Lahti Racing
SM-liigan tulokset Seinäjoelta
19.06.2012 Lahti Racing
Videokuvaa Saksasta
17.06.2012 Lahti Racing
VII Kauhajoki speedwayn tulokset
17.06.2012 Lahti Racing
Teemu: Rankka viikonloppu / Tough weekend
17.06.2012 Lahti Racing
Timo: GP karsinta, Tanska, Ruotsi / GP quali, DK, Swe
17.06.2012 Lahti Racing
Timo varamiehenä jatkoon Gustrowissa / Timo first reserve in Grand Prix semifinal
16.06.2012 Lahti Racing
Seuranta Timon MM-karsinnasta
16.06.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Masarna 49-41
14.06.2012 Lahti Racing
Timo: SM-liiga, kiireinen loppuviikko / SM Liiga, busy days coming up
13.06.2012 Lahti Racing
Keittiöpiste voittoon Hyvinkäällä / Keittiöpiste won in Hyvinkää
12.06.2012 Lahti Racing
Örnarna - Rospiggarna 47-43
08.06.2012 Lahti Racing
Poole - Swindon 48-42
06.06.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Pirates / SM Liiga
05.06.2012 Lahti Racing
Hyvinkään liigakisa keskeytettiin erän 10 jälkeen
05.06.2012 Lahti Racing
Päivitykset SM-liigan avauksesta
05.06.2012 Lahti Racing
U21 MM-semifinaali Saksassa
05.06.2012 Niko Siltaniemi Speedway
Eastbourne - Poole 35-37
02.06.2012 Lahti Racing
Timo: Kiireistä aikaa / Busy time
01.06.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Griparna 34-13
31.05.2012 Lahti Racing
Teemu: 1-vuotias sandviklainen / a year in Sandvik
31.05.2012 Lahti Racing
Masarna - Rospiggarna 45-45
30.05.2012 Lahti Racing
Suomen nuorille hiekkaa silmille joukkuespeedwayssa
28.05.2012 Lahti Racing
Rzeszow - Torun 48-42
27.05.2012 Lahti Racing
Seuranta ottelusta Rzeszow - Torun
27.05.2012 Lahti Racing
Lehtijuttuja maailmalta / Newspaper stories from all over Europe
27.05.2012 Lahti Racing
Timo: Sopimus Rzeszowiin! / Contract to Rzeszow!
26.05.2012 Lahti Racing
Timo maailman kovimpaan speedwaysarjaan! / Timo to Polish Extraleague!
26.05.2012 Lahti Racing
Teemu: Helpottava puhelinsoitto
25.05.2012 Lahti Racing
Rospiggarna - Gnistorna 63-26
24.05.2012 Lahti Racing
Esbjerg - Holstebro 49-37
23.05.2012 Lahti Racing
Timo: Aces - Eagles
22.05.2012 Lahti Racing
Belle Vue - Eastbourne 45-47
21.05.2012 Lahti Racing
Fanipaitoja / fan shirts
20.05.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Robins
20.05.2012 Lahti Racing
Niko viides Seinäjoella.
20.05.2012 Niko Siltaniemi Speedway
Eastbourne - Swindon 51-39
20.05.2012 Lahti Racing
Teemu kolmas myös Seinäjoki speedwayssa
19.05.2012 Lahti Racing
Holstebro - Grindsted 53-32
18.05.2012 Lahti Racing
Teemu: Yyteri speedway
18.05.2012 Lahti Racing
Teemu kolmas Porissa
17.05.2012 Lahti Racing
Timo: Valmiina Ruotsin ja Tanskan avaukseen! / Ready to open Swedish / Danish season!
16.05.2012 Lahti Racing
Timo: Landshut - Brokstedt / R.I.P Lee Richardson
13.05.2012 Lahti Racing
Landshut-Brokstedt 42-45
12.05.2012 Lahti Racing
Timo: Sadetta Enkuissa!!! Bundesliiga Lauantaina / More rain in England!!! / Bundesleague on Saturday
10.05.2012 Lahti Racing
Teemu: Ensimmäiset treenit Hyvinkäällä
09.05.2012 Lahti Racing
Timo: Home sweet home / Rain off at Manchester
08.05.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Bees
06.05.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Coventry 48-45
05.05.2012 Lahti Racing
Timo: Press & Practice
03.05.2012 Lahti Racing
Timo: Hyvää vappua!
01.05.2012 Lahti Racing
Teemu: Kauden ensimmäiset ajot / First rides of the new season
27.04.2012 Lahti Racing
Timo: Suunnitelmiin muutoksia! / Change of plans!
26.04.2012 Lahti Racing
Timo: Rain off........
25.04.2012 Lahti Racing
Timo: Rain off at Manchester
24.04.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Panthers, World Cup Herxheim!
22.04.2012 Lahti Racing
Suomi karsiutui World-Cupista, Timo joukkueen paras pistemies
22.04.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Peterborough 50-45
22.04.2012 Lahti Racing
Timo: Rain off today & busy weekend coming up!
19.04.2012 Lahti Racing
Huppareita ja T-paitoja
18.04.2012 Niko Siltaniemi Speedway
Timo: Wolves - Eagles
17.04.2012 Lahti Racing
Wolverhampton - Eastbourne 51-41
16.04.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles-Wolves
15.04.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Wolverhampton 54-38
14.04.2012 Lahti Racing
Dikituning pover Comppany Avajaiset 14.14 2012 JOENSUU
14.04.2012 Idän Ritarit Racing
Timo: Ruotsin kuviot valmiina! / Swedish stuff ready
14.04.2012 Lahti Racing
Teemu: Kevätflunssa
13.04.2012 Lahti Racing
Digituning Power company Avajaiset joensuussa 14.4 2012
11.04.2012 Idän Ritarit Racing
Mad-Croc Lahti Racingin tukijoukkoihin! / Lahti Racing introduces new sponsor
10.04.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Lakeside 45-51
07.04.2012 Lahti Racing
Lakeside - Eastbourne 55-36
06.04.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Stars
03.04.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Kings Lynn 49-41
03.04.2012 Lahti Racing
Teemu: Good morning Lappeenranta!
31.03.2012 Lahti Racing
Timo: Stars - Eagles
29.03.2012 Lahti Racing
Kings Lynn - Eastbourne 59-35
29.03.2012 Lahti Racing
Timo: Eagles - Aces
26.03.2012 Lahti Racing
Eastbourne - Belle Vue 55-40
25.03.2012 Lahti Racing
Timo: Valmiina Ekaan kisaan / Ready for first meeting
22.03.2012 Lahti Racing
Teemu: Normipäivä
21.03.2012 Lahti Racing
Timo: Press & Practice
20.03.2012 Lahti Racing
Eastbournen ensimmäinen kilpailu lauantaina
20.03.2012 Lahti Racing
Fooninki Tattoo Festivalit 2012
16.03.2012 Idän Ritarit Racing
Timo: Ekat reenit ajettu! / First practices done
14.03.2012 Lahti Racing
Antti Aakko Suomen Mestari 2012
13.03.2012 Idän Ritarit Racing
Timo: Lähtö lähellä! / Ready to go
10.03.2012 Lahti Racing
Teemu: Tekniikan kandidaatti / Bachelor of mechanical engineering
05.03.2012 Lahti Racing
Timo: Kausi lähestyy! / Season is getting closer!
05.03.2012 Lahti Racing
Timo: Leiri Ruotsissa / Kausi 2012
20.02.2012 Lahti Racing
Nikon joukkueet selvillä ensi kaudeksi
10.02.2012 Niko Siltaniemi Speedway
Hyvää Joulua!
24.12.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Vanhempia videoita Youtubessa
17.12.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Timo: Kauden jälkifiilikset - After season feelings
06.11.2011 Lahti Racing
Kausi paketissa hyvillä mielin
17.10.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Jännittävät viikot - Exciting weeks
14.09.2011 Lahti Racing
22. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Kauhajoki
10.09.2011 Lahti Racing
Niko paikalla SM-finaalissa
09.09.2011 Niko Siltaniemi Speedway
57. Henkilökohtainen SM-finaali, Haapajärvi
03.09.2011 Lahti Racing
Teemu: Rospiggarna finaaliin - Rospiggarna to final
01.09.2011 Lahti Racing
Teemu: Timo urheilukouluun - Timo starts in October
30.08.2011 Lahti Racing
Teemu: Keittiöpiste hopealle - Keittiöpiste 2nd
30.08.2011 Lahti Racing
SM-finaali kotona jää väliin
30.08.2011 Niko Siltaniemi Speedway
SM-liiga 8/8, Hyvinkää
27.08.2011 Lahti Racing
Timo: Allsvenskanin pleijarit - Allsvenskan playoffs
27.08.2011 Lahti Racing
Teemu: Ruotsin semifinaalit - 1st semi in Allsvenskan
25.08.2011 Lahti Racing
Teemu: SM-liiga huipentuu lauantaina!
24.08.2011 Lahti Racing
SM-liiga 7/8, Pori
23.08.2011 Lahti Racing
SM-liiga 6/8, Kuusankoski
20.08.2011 Lahti Racing
Timo: Latvian Championship!
15.08.2011 Lahti Racing
Teemu: Latvian mestaruus - Latvian Champ's
14.08.2011 Lahti Racing
Jensen Cup, Hagfors
06.08.2011 Lahti Racing
Kuvat uusista varusteista
25.07.2011 Niko Siltaniemi Speedway
SM-liiga 5/8, Seinäjoki
23.07.2011 Lahti Racing
SM-liiga 4/8, Hyvinkää
16.07.2011 Lahti Racing
Niko kuulumisia
13.07.2011 Niko Siltaniemi Speedway
VI Kauhajoki Speedway, Kauhajoki
03.07.2011 Lahti Racing
Timo: U19 EM semi ja Kauhajoki speedway
03.07.2011 Lahti Racing
U19 EM-semifinaali 4, Seinäjoki
02.07.2011 Lahti Racing
SM-liiga 1/8, Pori
28.06.2011 Lahti Racing
Sivustopäivitys
17.06.2011 Speedwaysanomat
SM-liiga 3/8, Kuusankoski
14.06.2011 Lahti Racing
Teemu: Pori ja Seinäjoki
07.06.2011 Lahti Racing
Seinäjoki Speedway, Seinäjoki
05.06.2011 Lahti Racing
Niko palasi Suomeen
04.06.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Yyteri speedway, Pori
02.06.2011 Lahti Racing
Nikon kuulumiset sairaalasta
30.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Niko mukana kolarissa Saksassa
29.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
U21 MM-semifinaali 2, Diedenbergen (DE)
28.05.2011 Lahti Racing
Teemu: U21 MM-semi (joukkue) - U21 team semi
28.05.2011 Lahti Racing
SM-liigan avaus Seinäjoella
28.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Nuorten MM-karsinta Malmössa
28.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Kiireinen ja menestyksekäs alkukausi
25.05.2011 Lahti Racing
Teemu: Keittiöpiste voittoon - Kettiöpiste won
25.05.2011 Lahti Racing
SM-liiga 2/8, Seinäjoki
24.05.2011 Lahti Racing
U21 MM-karsinta 4, Malmö (SE)
21.05.2011 Lahti Racing
Timo: Taas kuuluu hyvin!
12.05.2011 Lahti Racing
Teemu: Rospiggarna - Gnistorna
12.05.2011 Lahti Racing
Kuulumiset ja tulokset Ukrainasta
07.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: King's Lynn ja Mariestad
05.05.2011 Lahti Racing
Timo: EM-Karsinta + U21 joukkue MM
03.05.2011 Lahti Racing
Teemu: Suomi jatkoon - Finland qualifies
03.05.2011 Lahti Racing
U21 MM-karsinta, Rivne (UA)
02.05.2011 Lahti Racing
Ukraina LIVE
02.05.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Timo jatkoon - Timo qualifies in Euro's
01.05.2011 Lahti Racing
Timo: Nurin Englannissa
29.04.2011 Lahti Racing
Teemu: Poole ja Eskilstuna
25.04.2011 Lahti Racing
Timo: Ensimmäinen matsi - First match in UK
23.04.2011 Lahti Racing
Kausi avattu Ruotsissa
23.04.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Lakeside - Eastbourne
22.04.2011 Lahti Racing
Teemu: Hallstavikin leiri - Training in Hallstavik
19.04.2011 Lahti Racing
Timo: Reeni Eastbournessa!
17.04.2011 Lahti Racing
Teemu: Terveiset Ruotsista!
16.04.2011 Lahti Racing
Tänään jatkuu!
14.04.2011 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Muutos suunnitelmiin - Plans changed
13.04.2011 Lahti Racing
Teemu: Speedwaykausi alkaa kohinalla!
04.04.2011 Lahti Racing
Teemu: Muutto Ruotsiin - Timo muuttaa
04.04.2011 Lahti Racing
Klaus-Peter Gerdeman Ritariksi
24.03.2011 Idän Ritarit Racing
Idän RitarienKai Lehtinen lopetaa uransa!
13.03.2011 Idän Ritarit Racing
SM Kisa Hyvinkää 2011
21.02.2011 Idän Ritarit Racing
Teemu: Soppareita ja neuvotteluita - Deals and negotiations
17.02.2011 Lahti Racing
Hyvää Joulua !!!
24.12.2010 Idän Ritarit Racing
Johan Kujala Ritariksi !
24.12.2010 Idän Ritarit Racing
HAKKI Puolaan !
24.12.2010 Idän Ritarit Racing
Hyvää Joulua!
21.12.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Kiitos!!!
07.12.2010 Idän Ritarit Racing
Yhteistyökumppaneille kiitos kaudesta 2010
25.11.2010 Niko Siltaniemi Speedway
PirMM: Kutsu syyskokoukseen
08.11.2010 Pirkan Moottorimiehet ry
Jääspeedway leiri 2010
20.10.2010 Idän Ritarit Racing
Suomen mootoriliiton koulutus.
17.10.2010 Idän Ritarit Racing
Sivustopäivitys
15.10.2010 Speedwaysanomat
Speedwayn Jensen Cup 2010
13.10.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Hyvinkää jäi väliin
11.10.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Häjy Tattoo 29.-30.10.2010
08.10.2010 Idän Ritarit Racing
HUOM. Varainkeruuta seuroille!
06.10.2010 Idän Ritarit Racing
SML:n toimitsijakoulutus
06.10.2010 Idän Ritarit Racing
Suomelle Jensen Cupin voitto Ruotsissa
04.10.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Sivustopäivitys
02.10.2010 Speedwaysanomat
Aakko lyötiin ritariksi
26.09.2010 Idän Ritarit Racing
Saksan Mestaruus Hopeaa Idän Ritareille
19.09.2010 Idän Ritarit Racing
37. Pariajon SM-finaali, Jokerit hopealle!
19.09.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Hieno kausi Extraliigassa takana, Jokerit pronssille
14.09.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 8/8, Seinäjoki
11.09.2010 Lahti Racing
Melkein maksimit Lahdessa
08.09.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Onnistunut Ruotsin reissu takana
08.09.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 5/8, Lahti
07.09.2010 Lahti Racing
U21 Suomi Ruotsissa 3.-5.9.
05.09.2010 Lahti Racing
Viikonlopuksi Ruotsiin
01.09.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Nyt uutta paitaa päälle!
29.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Kotiottelusta 12 pistettä ja toinen sija Jokereille
29.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 7/8, Kauhajoki
28.08.2010 Lahti Racing
Hyvä ottelu Porissa
18.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 6/8, Pori
17.08.2010 Lahti Racing
Kaikki oli mahdollista…
08.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
56. Henkilökohtainen SM-finaali, Kauhajoki
07.08.2010 Lahti Racing
Valmiina finaaliin
05.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Valokuvia Ukrainasta
04.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
U19 EM: Kolhuja kotiin tuomisena Ukrainasta
01.08.2010 Niko Siltaniemi Speedway
U19 EM-semifinaali, Chervonograd (UA)
31.07.2010 Lahti Racing
SWC Event 2, Kings Lynn (UK)
26.07.2010 Lahti Racing
U19 Henkilökohtainen EM finaali, Gorican (HR)
24.07.2010 Lahti Racing
Idän Ritarien Eskelinen 20 Alastarossa
18.07.2010 Idän Ritarit Racing
U21 SM-hopeaa Seinäjoelta
18.07.2010 Niko Siltaniemi Speedway
21. Henkilökohtainen U21-SM-finaali, Seinäjoki
17.07.2010 Lahti Racing
Extraliigan kevätkierros on nyt ajettu
09.07.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Melare Runt 21.8.2010 Sweden
07.07.2010 Idän Ritarit Racing
Extraliiga 4/8, Kauhajoki
06.07.2010 Lahti Racing
Pika komenuksella Idän Ritarien Beerit Tralau EM-Semifinaalin Purkkiorjaksi
29.06.2010 Idän Ritarit Racing
Extraliiga Lahdesta ja kuulumiset Norjasta
23.06.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 3/8, Lahti
22.06.2010 Lahti Racing
U19 EM-semifinaali, Elgane (NO)
20.06.2010 Lahti Racing
Kahdeksas Elganessa!
20.06.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Jensen Cup, Hallstavik (SE)
19.06.2010 Lahti Racing
Matkalla Norjaan!
16.06.2010 Niko Siltaniemi Speedway
U21 MM-semifinaali, Plzen (CZ)
03.06.2010 Lahti Racing
Extraliigan toinen kierros Seinäjoella
03.06.2010 Niko Siltaniemi Speedway
U21 joukkue MM-semifinaali
03.06.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 2/8, Seinäjoki
01.06.2010 Lahti Racing
Road Racing 2010 SM- ja Suomen Cup-osakilpailut
23.05.2010 Idän Ritarit Racing
Road Racing jokamiesluokan 2010 kilpailut
23.05.2010 Idän Ritarit Racing
Extraliigan avaus Porissa
23.05.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 1/8, Pori
22.05.2010 Lahti Racing
Idän Ritareiden Olli Immonen 17. Suomen Cupissa
22.05.2010 Idän Ritarit Racing
Idän Ritareiden Olli Immonen aika-ajojen 18.
22.05.2010 Idän Ritarit Racing
Jääspeedway-jaoston Kesäpäivät 2010
21.05.2010 Idän Ritarit Racing
U21 MM-karsinta 5, Holsted (DK)
17.05.2010 Lahti Racing
Pettymys Tanskassa
17.05.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Idän Ritareiden Perttu Juntusen RR-kausi ohi!
16.05.2010 Idän Ritarit Racing
Yyteri Speedway, Pori
13.05.2010 Lahti Racing
Teemu: Speedwaykausi käynnistyi hulinalla!
12.05.2010 Lahti Racing
Kuulumiset talvelta ja alkukauden suunnitelmia
07.05.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Speedwayn Jensen Cup, Eskilstuna (Ruotsi)
04.05.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Henkilökohtainen kilpailu, Eskilstuna (Ruotsi)
27.04.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Stjärnorna 29 - U21 Suomi 67, Hallstavik (SE)
26.04.2010 Lahti Racing
Kauden avausottelun tulokset Ruotsista
26.04.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Uudet sivut auki!
16.04.2010 Niko Siltaniemi Speedway
Kaupunki Cup 6/6, Pori
19.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 8/8, Lahti
13.09.2009 Lahti Racing
Kaupunki Cup 5/6, Lahti
13.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 8/8, Lahti
13.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Kansainvälinen kutsukilpailu, Gävle (SE)
06.09.2009 Lahti Racing
Kansainvälinen kutsukilpailu, Gävle (Ruotsi)
06.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Stjärnorna 30 – U21 Suomi 66, Hallstavik (SE)
05.09.2009 Lahti Racing
Stärnorna 30 – U21 Suomi 66, Hallstavik (Ruotsi)
05.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Team Bikab 42 – U21 Suomi 54, Eskilstuna (SE)
04.09.2009 Lahti Racing
Team Bikab 42 – U21 Suomi 54, Eskilstuna (Ruotsi)
04.09.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 2/8, Seinäjoki
23.08.2009 Lahti Racing
Extraliiga 2/8, Seinäjoki
23.08.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 7/8, Kuusankoski
22.08.2009 Lahti Racing
Extraliiga 7/8, Kuusankoski
22.08.2009 Niko Siltaniemi Speedway
55. Henkilökohtainen SM-finaali, Pori
01.08.2009 Lahti Racing
55. Henkilökohtainen SM-finaali, Pori
01.08.2009 Niko Siltaniemi Speedway
20. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Kuusankoski
25.07.2009 Lahti Racing
20. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Kuusankoski
25.07.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Henkilökohtainen SM-karsinta, Seinäjoki
19.07.2009 Lahti Racing
U19 EM-semifinaali, Moorwinkelsdamm (DE)
18.07.2009 Lahti Racing
U19 EM-semifinaali (joukkue), Moorwinkelsdamm (Saksa)
18.07.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 6/8, 2009 Kauhajoki
12.07.2009 Lahti Racing
Extraliiga 5/8, Seinäjoki
11.07.2009 Lahti Racing
Kaupunki Cup 2/6, Haapajärvi
05.07.2009 Niko Siltaniemi Speedway
32. Kemppi Speedway, Lahti
04.07.2009 Lahti Racing
Extraliiga 1/8, Kauhajoki
31.06.2009 Lahti Racing
36. Pariajon SM-finaali, Seinäjoki
27.06.2009 Lahti Racing
Pariajon SM-finaali, Seinäjoki
27.06.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 4/8, Kuusankoski
23.06.2009 Lahti Racing
Extraliiga 4/8, Kuusankoski
23.06.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 3/8, Lahti
14.06.2009 Lahti Racing
Extraliiga 3/8, Lahti
14.06.2009 Niko Siltaniemi Speedway
U21 joukkue MM-karsinta 2, Pardubice (CZ)
07.06.2009 Lahti Racing
U21 MM-karsinta 5, Elgane (NO)
24.05.2009 Lahti Racing
U21 MM-karsinta 5, Elgane (Norja)
24.05.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Yyteri Speedway, Pori
21.05.2009 Lahti Racing
Getingarna 34 – Solkatterna 62, Tukholma (Ruotsi)
21.05.2009 Niko Siltaniemi Speedway
U19 EM-semifinaali, Hallstavik (Ruotsi)
16.05.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Stjärnorna 28 - U21 Suomi 68, Hallstavik (SE)
19.04.2009 Lahti Racing
Stjärnorna 28 - U21 Suomi 68, Hallstavik (Ruotsi)
19.04.2009 Niko Siltaniemi Speedway
SML karsinta edustuspaikoista, Hallstavik (SE)
18.04.2009 Lahti Racing
SML karsinta edustuspaikoista, Hallstavik (Ruotsi)
18.04.2009 Niko Siltaniemi Speedway
Vargarna Riders Championship, Norrköping (Ruotsi)
04.10.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Kaupunki Cup 1/6, Pori
21.09.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 9/10, Kuusankoski
09.09.2008 Lahti Racing
Extraliiga 9/10, Kuusankoski
09.09.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Team Bikab 61 - U21 Suomi 35, Eskilstuna (SE)
07.09.2008 Lahti Racing
Team Bikab 61 - U21 Suomi 35, Eskilstuna (Ruotsi)
07.09.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Stjärnorna 47 - U21 Suomi 49, Hallstavik (SE)
06.09.2008 Lahti Racing
6.9.2008: Stjärnorna 47 - U21 Suomi 49, Hallstavik (Ruotsi)
06.09.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Kaupunki Cup 4/6, Haapajärvi
24.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
21. Seinäjoki speedway, Seinäjoki
23.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
35. Pariajon SM, Kauhajoki
16.08.2008 Lahti Racing
16.8.2008: Pariajon SM, Kauhajoki
16.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 8/10, Lahti
10.08.2008 Lahti Racing
10.8.2008: Extraliiga 8/10, Lahti
10.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Maaradan SM-finaali, Forssa
09.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 6/10, Seinäjoki
02.08.2008 Lahti Racing
Extraliiga 6/10, Seinäjoki
02.08.2008 Niko Siltaniemi Speedway
54. Henkilökohtainen SM-finaali, Haapajärvi
26.07.2008 Lahti Racing
54. Henkilökohtainen SM-finaali, Haapajärvi
26.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 1/10, Kauhajoki
20.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 5/10, Pori
19.07.2008 Lahti Racing
Extraliiga 5/10, Pori
19.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 3/10, Lahti
13.07.2008 Lahti Racing
Kaupunki Cup 4/6, Lahti
13.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 3/10, Lahti
13.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
19. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Hyvinkää
12.07.2008 Lahti Racing
19. U21 SM-finaali, Hyvinkää
12.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Speedwayn henkilökohtainen SM-karsinta, Pori
05.07.2008 Lahti Racing
Speedwayn henkilökohtainen SM-karsinta, Pori
05.07.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Extraliiga 2/10, Kuusankoski
14.06.2008 Lahti Racing
Extraliiga 2/10, Kuusankoski
14.06.2008 Niko Siltaniemi Speedway
U19 EM-semifinaali, Fjelsted (Tanska)
06.06.2008 Niko Siltaniemi Speedway
U21 MM-karsinta, Pori
01.06.2008 Lahti Racing
U21 MM-karsinta, Pori
31.05.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Kaupunki Cup 2/6, Hyvinkää
24.05.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Yyteri Speedway, Pori
17.05.2008 Lahti Racing
Yyteri Speedway, Pori
17.05.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Alkukauden matseja
01.05.2008 Lahti Racing
Suomi 51 - Stjärnorna 45, Hallstavik (SE)
20.04.2008 Lahti Racing
Suomi 51 - Stjärnorna 45, Hallstavik (Ruotsi)
20.04.2008 Niko Siltaniemi Speedway
Teemu: Kauden avaus
13.04.2008 Lahti Racing
Opole - Rowne 51 -42
06.04.2008 Juha Hautamäki Racing Team
Kuviot kaudelle 2008
27.02.2008 Juha Hautamäki Racing Team
Teemu: Ratalajien nuorten valmennusryhmät!
10.01.2008 Lahti Racing
Teemu: Timo taisteli 80cc voitosta
23.09.2007 Lahti Racing
Extraliiga 12/12, Kuusankoski
19.08.2007 Lahti Racing
Vk 33 matseja
19.08.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Teemu: Liigakisat Kuusaalla ja Seinäjoella
24.07.2007 Lahti Racing
World cup ja liigaa
24.07.2007 Speedway team Aarnio
Extraliiga 7/12, Seinäjoki
22.07.2007 Lahti Racing
Teemu: U21 SM ja 80cc Suomen Cup, Ruotsin divarimatsit
15.07.2007 Lahti Racing
18. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Seinäjoki
07.07.2007 Lahti Racing
Teemu: Kauhajoki Speedway ja Lahden liigamatsi
03.07.2007 Lahti Racing
Extraliiga 5/12, Lahti
03.07.2007 Lahti Racing
Teemu: SM-kisat
18.06.2007 Lahti Racing
Suomen mestaruus '07 on taskussa!
17.06.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Viikon saldo - 2 kpl sarjamatseja ja suruviesti
16.06.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Teemu: U19 EM-semifinaali ja Kemppi Speedway
11.06.2007 Lahti Racing
U19 EM-semifinaali, Seinäjoki
10.06.2007 Lahti Racing
Ruotsin ja Suomen sarjaottelut
04.06.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Ruotsin divari ja WC-karsinta
01.06.2007 Speedway team Aarnio
World Cup karsinta
29.05.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Griparnalle ensimäinen voitto Allsvenskanissa
25.05.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Teemu: Pori ja Kauhajoki
22.05.2007 Lahti Racing
Pari kisaa takana - kolme edessä
22.05.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Extraliiga 2/12, Kauhajoki
20.05.2007 Lahti Racing
Teemu: Ruotsin sarja-avaus ja MM-karsinta
17.05.2007 Lahti Racing
U21 MM-karsinta, Motala (SE)
14.05.2007 Lahti Racing
kauden alun tunnelmia
07.05.2007 Speedway team Aarnio
EM Semi, parispeedway, Natschbach, Itävalta
06.05.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Griparna-Vargarna 38-58, Juha 9+1 (6)
04.05.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Kilpailut alkavat
28.04.2007 Juha Hautamäki Racing Team
Teemu: Press&Practice
25.04.2007 Lahti Racing
Teemu: Ennakkotunnelmia!
09.04.2007 Lahti Racing
Juha Hautamäki on valmis kauteen 2007
04.04.2007 Juha Hautamäki Racing Team
17. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Haapajärvi
12.08.2006 Lahti Racing
SM-liiga 9/12, Pori
06.08.2006 Lahti Racing
SM-liiga 8/12, Varkaus
05.08.2006 Lahti Racing
SM-liiga 7/12, Kuusankoski
23.07.2006 Lahti Racing
SM-liiga 5/12, Varkaus
20.06.2006 Lahti Racing
SM-liiga 4/12, Kuusankoski
13.06.2006 Lahti Racing
1. Kauhajoki Speedway, Kauhajoki
10.06.2006 Lahti Racing
SM-Liiga 3/12, Pori
21.05.2006 Lahti Racing
SM-liiga 1/12, Daugavpils (LV)
29.04.2006 Lahti Racing
51. Henkilökohtainen SM-finaali 3/3, Pori
10.09.2005 Lahti Racing
16. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Seinäjoki
06.08.2005 Lahti Racing
32. Pariajon SM-finaali, Pori
23.07.2005 Lahti Racing
51. Henkilökohtainen SM-finaali 2/3, Haapajärvi
16.07.2005 Lahti Racing
51. Henkilökohtainen SM-finaali 1/3, Kuusankoski
18.06.2005 Lahti Racing
Henkilökohtainen SM-karsinta, Pori
09.05.2005 Lahti Racing
SM-liiga 7/8, Kuusankoski
05.09.2004 Lahti Racing
SM-liiga 6/8, Lahti
31.08.2004 Lahti Racing
15. Henkilökohtainen U21 SM-finaali, Kuusankoski
14.08.2004 Lahti Racing
Henkilökohtainen SM-karsinta, Seinäjoki
24.07.2004 Lahti Racing
50. Henkilökohtainen SM-finaali, Seinäjoki
24.07.2004 Lahti Racing
SM-liiga 3/8 Kuusankoski
01.06.2004 Lahti Racing
  Speedwaysanomat